deki295 545 Napisano Novembar 12, 2016 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan A jel neko stvarno iso na te kurseve ( abm.rs ) jeeeee pa treba mi 40000 za sva tri kursa u najboljem slucaju.(ako se prijavi dovoljan broj ) Mislite li da se isplati dati tolke pare ili sacekati neki kurs u organizaciji bjb-a na prolece i kolko sam shvatio takodje, mnogo zadovoljnih polaznika a opet za dosta manje novca.... sa mobilnog iz tapatoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Novembar 12, 2016 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Letos je bio odličan bjb kurs u Kuli gde se prvi dan radila teorija i sutra sve to isprobavali u praksi. Odličnan vikend, sjajno druženje i stvarno pristupačna cena. Tople preporuke. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Novembar 13, 2016 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam da je bio i zakasnio sam na njega za par dana i znam da ce biti i na prolece sigurno opet al do proleca cu izginem negde jeee s mobilnog telefona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4192 Napisano Novembar 14, 2016 Ne silazi, 6561 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan al do proleca cu izginem negde jeee Ne znam ko si i šta si al nemoj da zloslutiš. Ako si početnik ili se svrstavaš tako nekako, mani se samo uličnih učenja da bi prezimo. Obrati se nekom od predavača BJB-a, verovatno će neko od njih imati vremena bar malo da ti posveti, il čekaj prvi naredni kurs za koji je još rano da se planira. Što se tiče konkretnog pitanja, ima članova koji su pohađali obuku kod različitih organizacija pa zamoli da ti se neko javi putem pp-a, javno ne verujem. Tri nivoa koje pominješ ti ne trebaju za početak, potrebno je vreme da se osnovno znanje usvoji i utemelji pa tek onda na višlje nivoe. Svaka edukacija vredi u poređenju sa glavom, mada je cena uvek diskutabilna, raspitaj se šta dobiješ programski i koliko vremena ti je na raspolaganju za lično vežbanje uz direktno angažovanje predavača itd. u kvalitativnom smislu, a ako se ne varam moguć je i lični trening jedan na jedan. Postoji nekoliko organizacija, možda će neke održavati teorijska predavanja tokom zime. Sa srećom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Novembar 14, 2016 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Pa eto ja sam i teo da se raspitam ovde na forumu al slaba vajda. Doduse nije mi palo napamet da neko mozda ne zeli da se kompromituje po pitanju neke kritike konkretne skole ovako javno ali eto. A sto se tice onog "izginucu" to je vise bilo onako dramaturski, ne zbog toga sto neznam da vozim, mada???? I to je veoma diskutabilno nego vise zbog budala na putu na koje sam naletao a koji ocigledno nemaju oči ili nemaju dozvolu a moj staz na bajku je uzasno kratak i kilometraza je mizerna tako da sam vec imao par kriticnih situacija iz kojih sam se izvlacio verovatno vise zbog dugog vozackog staza na 4 tocka pa donekle mogu da anticipiram pojedine situacije u sobracaju. Mada primetio sam da i to moze da bude mač sa dve ostrice jer ipak u kolima i da me neko potkaci,okrzne nikom nista idemo dalje, dok na bajku takve situacije ne prolaze tako naivno, tako da moje navike i brzina kojom se krecem kolima ne piju vodu kad sam na bajku. Pa najvise sam i na tako nesto mislio. Hvala na brizi u svaakom slucaju sa mobilnog iz tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4192 Napisano Novembar 14, 2016 Ne silazi, 6561 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Svi znaju da voze, drugi i drugo su uvek krivi. Svaka čast na svesnosti da ti može koristiti obuka, retko ko to kaže. Šunjam se nekim uličicama do drugara u Kumodražu, Beograd, danas, na jednom ćošku izađe čovek iz dvorišta u moju polovinu ulice, ja stao a on nastavio i tuf u mene, da sam bio motorom oborio bi me iako njime idem tu 1kmh, autom 5kmh, samo se naslonio na branik, pijan, počo me ljubi kad sam reko da mi nije nište i pustio ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Novembar 16, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Deki, ne fali tebi znanja i umeca ni malo. Samo ti treba izvaditi 4, 5 i (ako ima) 6-u brzinu iz menjaca (za neupucene: vracali smo se zajedno Ibarskom sa Ostrvice... ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Novembar 17, 2016 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Laki, 6. nemam a za 4. i 5.??? Pa valjda ih i vade na tim kursevima. Uostalom poceo je da pada mrak a ti si reko da nevolis po mraku da vozis pa sam zato malo pozurio, zbog tebe, razumes. sa mobilnog iz tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Novembar 19, 2016 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Druze Deki' imaj obavezno u vidu da ti gume, do proleca, nece drzati kao letos (hladan asfalt, hladna guma) pa... znas i sam (mada cesto svi zaboravljamo) sta ciniti. Inace, BJB kurs je za svaku pohvalu. (bio) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Novembar 20, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Laki, 6. nemam a za 4. i 5.??? Pa valjda ih i vade na tim kursevima. Uostalom poceo je da pada mrak a ti si reko da ne volis po mraku da vozis pa sam zato malo pozurio, zbog tebe, razumes. sa mobilnog iz tapatoka Ma znam, zato sam rekao da ti ostave i 4-tu, da mozemo da postignemo zakonski dozvoljenih 80 km/h Da ti kazem iskreno, tih sat Ibarske MI JE TAKOOOOOO PRIJAOOOOO !!!!! Ipak prava zabava pocinje tek na 78 km/h... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Novembar 20, 2016 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Druze vuče evo baš juče stiglo pojačanje sa mobilnog iz tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Novembar 20, 2016 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Wintere sa mobilnog iz tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Novembar 21, 2016 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan E, to menja stvar. Cepaj Deki! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...