đunta 4170 Napisano Januar 21, 2017 Ne silazi, 6531 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Malo ko bi prošo bez batina. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 427 Napisano Januar 21, 2017 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Nisko... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4170 Napisano Januar 21, 2017 Ne silazi, 6531 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, mnogo smo nisko pali, posrnuli. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 385 Napisano Januar 21, 2017 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 361 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan "Ako smo pali,padu smo bili skloni" Branko Miljkovic 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Januar 21, 2017 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan to sve treba da se bije... moje misljenje. Ti si baš neki opasan tip.... Sto pitas, el imas nesto za prodaju? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano Januar 22, 2017 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan to sve treba da se bije... moje misljenje. Ti si baš neki opasan tip.... Sto pitas, el imas nesto za prodaju? Jel si ti Seki koji je prodavao famozne čizme na drugom forumu, pa su te okrpili ko prevaranta? Jesam, pa? Vidiš, ja ne odobravam ovo ovde što je urađeno, da se razumemo.... Ovde je stvar i više nego očigledna. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1355 Napisano Januar 22, 2017 I N S T R U K T O R, 1202 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ni ja ne odobravam. Ali poznavajući Jocu , ovde sa foruma, ovo ne liči na njega i voleo bih da čujem i njegovo objašnjenje. Ne liči na čoveka koji bi prodao obraz za 1000 eura nekog ćara a kamoli za 100. Čovek izgleda nije tu. Nema ga na forumu od 15. januara. Ajde da sačekamo, da vidimo šta se dešava . Zima je. nigde ne gori . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Januar 22, 2017 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Da i ja izjavim nešto za dnevnik! Koliko sam razumeo Dankana, on se, posle kupovine, čuo sa Jocom, ali mu Joca u poslednje vreme ne odgovara na pozive i poruke. Koliko i kako ja to shvatam, Joca je upoznat sa problemom, ali izbegava da ga reši na obostrano zadovoljstvo. Takođe mislim da bi Dankan (sudeći po porukama između njega i majstor Đunte) bio zadovoljan kada bi u dogovoru sa Jocom, Đunta osposobio kofer. Tačno je da je dobra cena kofera, ali je isto tačno da u oglasu stoji "sve ispravno", a ovo je nemoguće da nije znao. Svako od nas je nešto prodao, a da nije znao za neku manu, što je razumljivo, ali se sve može rešiti dogovorom, što je ovde nemoguće, jer se Joca ne javlja. Ne bih se ni mešao u ovu raspravu, da nisam predložio drugaru koji hoće da kupi motor, da to uradi preko Foruma, smatrajući da sigurno neće biti prevaren i da će znati pravo stanje motora (onoliko koliko ga vlasnik zna) i da će svi eventualni problemi dogovorom biti rešeni. Sada više u to nisam potpuno siguran. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Januar 22, 2017 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan to sve treba da se bije... moje misljenje. Ti si baš neki opasan tip.... Sto pitas, el imas nesto za prodaju? Jel si ti Seki koji je prodavao famozne čizme na drugom forumu, pa su te okrpili ko prevaranta? Jesam, pa?Vidiš, ja ne odobravam ovo ovde što je urađeno, da se razumemo.... Ovde je stvar i više nego očigledna. Moj komentar za boj je to sto je to uzelo tolikog maha, da vise ne mozes da kupis ljudsku, tačno opisanu stvar ako nisi iz tog grada iz kog je prodavac... Ne samo za moto opremu. A sto se tice cizama, odustao si tamo od odbrane svog stava, pa ti na samom profilu stoji trgovac prevarant. Moje misljenje je da bilo koje cizme i pare nisu vredne toga... Tako i ljudi koji te ne znaju licno, mogu da steknu odredjeni utisak. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 5903 Napisano Januar 22, 2017 Ne silazi, 1790 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Dzaba brljavite,svaka polovna stvar je polovna.Koferi korisceni bravice i drzaci razlokani u nekoj meri,cizme koriscene moraju biti malo ogrebane ili malo razgazene...e sad pitanje je koliko je ko spreman da proguta za odgovarajucu cenu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dankan 377 Napisano Januar 22, 2017 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan Cekajte malo ljudi. Polako. Janse prvo nadam da je sa Jocom sve ok jer se ne javlja. Vidim da na viber dobija poruke, mob zvoni pa posle par zvonjenja poziv bude odbijen. Meni je obecao 27.12 da dolazi 29.12 po kofere i od tada ga nema. Meni je zasmetalo odbijanje poziva i neidgovaranje na poruke (sms, viber, ovde na forumu). I ja vidim da je bio poslednji put 15.1. Kao sto sam vec rekao, ja sam sa njim of pocetka imao fer komunikaciju, nije fer sto mi nije rekao da je kljucni deo polomljen jer bez toga kofer nije funkcionalan, li je odmah pristao da dodje i uzme kofere, problem je sto ja ne zivim u Srbiji i drugi ljudi cuvaju te kofere dok Joca ne dodje, a njega nema... obzirom da je ovo tema iz prodaje, ovde i pisem. Ja nigde nisam napisao da je Joca prevarant, ja samo zelim svoj novac jer zelim da kupim druge kofere, ide sezona, ako novac ne dobijem ove kofere cu ili prodati ili popraviti, ali smatram nakon 2 meseca cekanja i fer cutanja, ovo je mesto (tema) gde je fer prema drugima napisati stanje stvari, da sam dobio novac nazad nikada se ne bih oglasio (sto isto mozda nije dobro). 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Januar 22, 2017 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno je u inostranstvu i ubedjen sam da ce se sve zavrsiti kako treba. Mada, to ostecenje moze da se sredi, ja sam imao slican problem i resio sam ga nitovanjem prohromske plocice umesto nedostajuceg plasticnog nosaca. Dobio sam kofer koji je jaci nego fabricki, a resenje mi je pokazao Dane Deda. Mislim da je bolje da prvo preispitas varijantu popravke na taj nacin. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Januar 22, 2017 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bi da kazem : "citam i ne mogu da verujem",nazalost realnost je drugacija.Dane svaka cast na uzdrzanosti i treba da sacekas dok se covek ne javi i ne razjasni sta se desava...e sad je pitanje do kad cekati !?!?!?!?! A ovi ostali sto komentarisu kako treba da popravljas i da to nije nista strasno itd. : 1. Ako je hteo covek (dankan) da popravlja valjda bi trazio takve kofere i da kupi 2. Pitanje isplativosti ( cena kofera+popravka) i opet imas nesto sto je krpljeno po ceni neceg sto je netaknuto ! 3. Koliko sam Ja video u oglasu nigde nije naglaseno da je nesto popravljano,krpljeno,izguljeno sto bi prodavac trebao da naglasi ako nema skrivene namere ( da te iste nedostatke prikrije ) 4. Takvim stavom ohrabrujete razne prevarante da se slobodno oglasavaju jer znaju da nece biti posledica po njih. 5. Da se takvi prevaranti ( sto salju cigle mesto mobilnih i takve stvari ) adekvatno kaznjavaju ili sto rece neko u predhodnim postovima posteno prebiju, ne bi dolazilo do ovakvih i slicnih situacija. 6. Ovde se vise ne radi o novcu vec o datoj reci i istrajnosti da se ista odrzi. Dane zelim ti da se ovo resi na najbolji moguci nacin po tebe i prodavca. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Januar 22, 2017 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Coveka (Jocu) znam samo preko drustvenih mreza jedno 3 godine unazad, ali sumnjam da mu ta suma igra ikakvu ulogu u zivotu, sad ko zna. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan77 80 Napisano Januar 23, 2017 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vrede takva tri kofera polovna u ispravnom stanju ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4170 Napisano Januar 24, 2017 Ne silazi, 6531 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih se ni mešao u ovu raspravu, da nisam predložio drugaru koji hoće da kupi motor, da to uradi preko Foruma, smatrajući da sigurno neće biti prevaren i da će znati pravo stanje motora (onoliko koliko ga vlasnik zna) i da će svi eventualni problemi dogovorom biti rešeni. Sada više u to nisam potpuno siguran. Eee Šumadinac, kad mi neko traži preporuku odgovorim da ni sam sebe ne mogu da preporučim a kamoli nekog drugog, "Ko će kome, nego svoj svome (da uvali, podvali,...)", pa čija je to poslovica neg srbska, a jedna stara, "čuvaj se prijatelja a ne neprijatelja". "Ako smo pali,padu smo bili skloni" Branko Miljkovic Kad čovek padne, uspravi se, ne retko još više, a posrnuću nema kraja, sticanjem imetka se ne stiče duhovnost, sa 100€ se pali cigara a ne da se ne daruje stotka, ne ni jedan evro već se od drugog otima iz očiju, pojede dupe dušu, „miš je uvek miš i kad je u podnožju i kad se popne na brdo“, nikad nije do para već do čoveka. Ni ja ne odobravam. Ali poznavajući Jocu , ovde sa foruma, ovo ne liči na njega i voleo bih da čujem i njegovo objašnjenje. Ne liči na čoveka koji bi prodao obraz za 1000 eura nekog ćara a kamoli za 100. Čovek izgleda nije tu. Nema ga na forumu od 15. januara. Ajde da sačekamo, da vidimo šta se dešava . Zima je. nigde ne gori . Nebitno dal se radi o jednom €, 100, 1.000 ili x miliona. Ne poznajem Jocu a i da ga znam, to nije razlog za bilo kakvo prejudiciranje pogotovu ne osuđujuće, ko zna kakvu muku možda ima, jedino Dankan ima pravo na iznošenje svojih misli. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 385 Napisano Januar 24, 2017 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 361 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Ma gde da je na planeti,mislim da moze da napise nesto ovde na forumu... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Протомајстор 212 Napisano Januar 24, 2017 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Београд Motocikl: R 1200 GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima pristup sajtu polovni automobili da pre dva dana oglasi ADV, onda ima i da se izjasni ovde. Da je trebalo da coveku da neki komentar, ostavi poruku posle neispunjenog obecanja, trebalo je ... ali najbolje da njih dvojica to rese u miru. Mozda da ga pozove @Dankan ili neko od njegovih prijatelja na broj iz oglasa sa nekog nepoznatog broja, javice se on ili neko njegov. Ima i fiksni u Valjevu i mobilni koji je stavio u svom oglasu ovde na forumu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4170 Napisano Januar 24, 2017 Ne silazi, 6531 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan "Gde je stida, tu je i poštenja", u našoj sadašnjosti ako se ne podvali, ne ukrade, ne uvredi,...u naj manju ruke se ispadne glup u društvu i zato hteo nehteo čovek to čini, često i nesvesno i bez ikakve potrebe ili koristi. Možda ga je blam da se javi. "Smrtna kazna je najveća sramota ljudskog roda, obesimo čoveka da bi ostali verovali u naše poštenje". Po forumu, a i uopšte, priča se stalno o moralnosti i poštenju, a drug drugu prećutkuje da motor ima mana, u lice sa osmehom, iza leđa pljuvačka. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dankan 377 Napisano Januar 24, 2017 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan Ovako, coveku je lakse kada muku podeli sa drugima. Nije neka muka , da se razimemo, da smo zdravi i pravi, sve ostalo nije bitno a ni vredno! Ja licno znam, iz svog primera, a iz primera drugih ljudi da je ljude sramota da kada kupe auto koji je presao 200.000 km vise nego sto "stoji na satu" pa cak i kada to uoce ne dele sa okolinom vec iz stida i srama brane ono sto "stoji na satu" jer je sramota, kazu... to nam je pogresno mnogo, zato i ima prevaranata na svakom koraku. Verovatno smo svi nekada kupili nesto sto nije 100% ono sto je receno, ali to ne bi trebalo da bude izgovor i ne bi trebalo da legalizuje ucinjeno. Elem, nisam uspeo da dodjem do Joce, nije bio na forumu vise 10 dana pa nije mogao ni videti moje poruke ovde. Probah na viberu, poruka je "delivered" i on je online ali ni to ne znaci da je telefon kod njega jer ne pise "seen" ( mada se to da namestiti u postavkama vibera). Pozive ne odgovara, nakon par zvona poziv biva odbijen. Probao i na FB pa cemo da vidimo. Kao sto kaze Djunta, ko zna kakva muka coveka naterala da mi se ne javi. Zaista necu da me posle grize savest ako se javi sa razumnim obrazlozenjem. Poslednja poruka od njega je na viber, 27.12. Kada me ljubazno pita Dane jel problem da dodjem 29.12 jer se tada vracam iz rusije. Hvala svima koji su ovde pisali, hvala i onima koji su se javili van teme sa razlicitim predlozima i ponudama, od toga da otkupe kofere po ceni jer imaju stare pa mogu da prepakuju pa do onih koji su hteli da pomognu u popravci. Hvala i ostalim predlozima, da ih ne iznosim ovde i sve... Danas sam resio da odustanem od cekanja Joce i iste cu dati coveku koji se javio da mi ih moze popraviti da budu funkcionalni. Ne bih da mi otpadne kada u Maju krenem put Alpa Verujem da bi Joca na kraju dosao, zaista verujem u to, ali zbog svog mira i zelje da sto pre resim ovo tako sam odlucio. Lalajko i Djunta su me svakako ohrabrili da se to moze resiti strucno. Necu se vise javljati u ovoj temi osim ako ne bude trebalo da odgovorim Joci ako se javi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...