Pandza 0 Napisano Novembar 7, 2016 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi pomoc,imam skuter sprint max 125cc 4T,nov star 7 meseci,juce sam mu ugradio ksenone i sve je radilo kako treba do sinoc,idem da se vozim sve radi ok stanem ugasim motor kad ono sledece:1-Dam kontakt na kljuc ni da cuje nece da zavergla ne rade svetla znaci mrtav na kljuc...2-Probam na kurblu on upali rade svetla rade migacvi sve radista to moze da bude da nije otisao regler??i da li ovaj skuter ima blokadu i gde moze da se nalazi ako ima...graviran je 140 max brzina 90kmh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1884 Napisano Novembar 7, 2016 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Nema blokadu i to ti je otprilike njegova realna max brzina posto je motor gy9. Ja bih rekao da ti je ksenon isrkao akumulator. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15855 Napisano Novembar 7, 2016 Integrisan, 9293 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ocisti kleme na akumulatoru i dobro stegni, vidi nivo kiseline (ako je moguce) pa doli po potrebi (kiselinu, ne d. vodu), proveri osigurac(e) kao i punjenje bez i sa opterecenjem i znaces na cemu si. Mozda ti ne valja punjenje (ma da cim si upalio na kurblu i sve radi...trebalo bi da je ok) i moze biti da je aku zreo za kantu bez obzira sto je skuter nov tj star 7 meseci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...