Jump to content

Moto Zajednica

Pomoc od kolega iz Valjeva - Honda VFR 750

Recommended Posts

• Drug član, 1198 postova
  • Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350

Kao sto naslov kaze, potreban mi je neko od kolega iz Valjeva sa malo slobodnog vremena, da mi pogleda jednu Hodnu VFR 750. Dobio sam ponudu za zamenu, ali da ne bijem put (150km u jednom pravcu) ako motor nije u stanju kakvom prodavac kaze (jer sam se jednom opeko), ako ima neko raspolozen, bio bih mu zahvalan :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 641 postova
  • Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250

Evo da napisem i ovde sta se desava sa ovom Hondom iz Va.Pokusavam vec par dana da nahvatam coveka da bih otisao da pogledam motor za kolegu.Medjutim to je nemoguca misija covek se prvo nejavlja na telefon(nedelja izmedju 11 i 12h lepo suncano vreme idealno da se pogleda i proba motor),uspem nekakao da ga dobijem na telefon i da se dogovorimo za danas popodne,po dogovoru zovem ali tip ladno kaze da nije kuci i da ce se javiti kad dodje.Jos uvek se nejavlja a mrak je vec uveliko pao napolju,sad i ako bude zvao da dodjem kakva vajda od toga,em mrak em kisa.Kolegi sam javio da mi ovo deluje suvise neozbiljno i da je najverovatnije krs neopevani u pitanju pa zato tip i izbegava da dodjem i pogledam motor.Dao sam predlog kolegi da mu lepo kaze da on dotera motor kod mene u radionicu a ja cu ga komplet pregledati.Videcemo kako ce reagovati na ovaj predlog.

• Podržavam 2

Jos jednom javno da se zahvalim kolegi konstruktoru.
Doticnog prodavca sam pitao jel nije problem da neko pogleda motor, i odgovorio je da nema nikakvih problema i da moze. Kolega se javio da mi pomogne (jos jednom zahvaljujem), i dao sam broj telefona vlasnika Honde. Nakon sto se nije javio u nedelju, poslao sam mu poruku da bi dosao covek da ga pogleda ako moze, ali nisam dobio odgovor od tad.
Poslao sam predlog kolege, cekamo da vidimo dalji sled dogadjaja :)

S obzirom na to da se covek ne javlja vec 6 dana, verovatno da motor nije u stanju kao si mi je rekao.
Ono sto znam je to da je imao pad, tom prilikom su polomljene plastike pa je preradjen u streetfighter-a.
Evo slika pa ako neko budeo dobio ponudu, ili video motor na oglasima da zna da tu nesto nije kako treba :)

VFR.jpg

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja