stagod 0 Napisano Octobar 31, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, Tražim da kupim, u većim brojevima, kožne moto pantalone koje je nosila vojna policija. U braon boji, sa tregerima, nove ili izuzetno očuvane. Našao na netu sliku za svaki slučaj. Ako neko ima i ceo komplet (pantalone, rukavica, jakna), neka javi! Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stagod 0 Napisano Novembar 3, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I dalje je aktuelno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stagod 0 Napisano Novembar 8, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo rukavice kako izgledaju, ako neko ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Novembar 10, 2016 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja od tasta, samo da nateram zenu da ih nadje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stagod 0 Napisano Novembar 10, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Javi mi kada nađeš, hvala! Da li znaš koja veličina i koja bi cena bila, može i u poruci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croser 177 Napisano Novembar 10, 2016 U prolazu, 56 postova Lokacija: Subotica Motocikl: XVS 950A Prijavi odgovor kao problematičan Ako si još zainteresovan, imam ja kožne motociklističke pantalone, tip JNA.Nove. Nekorišćene. Nikada ih nisam obukao. Male su mi..., u struku... Proizvođač : "Galanteks" Pirot God. proizvodnje: 1993 Veličina: 12 Visina rasta: 190 cm Obim struka : 106 cm Cena 50 eura. Mene su toliko koštale. Ako si zainteresovan, pošalji mi na pp broj telefona, pa ću ti na viber pustiti sličica koliko hoćeš. Voleo bih ( naravno, ako se dogovorimo) da preuzimanje bude lično. Ako ti se sviđa, preuzmeš. Ako ti se ne sviđa, nikom ništa. https://onedrive.live.com/?cid=2723eee73ccb2df3&id=2723EEE73CCB2DF3%21153&sff=1&authkey=!AG8Or6vgbIcI4kw https://onedrive.live.com/?cid=2723eee73ccb2df3&id=2723EEE73CCB2DF3%21152&sff=1&authkey=!ADLAJ8koxFx0kAU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Novembar 10, 2016 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Imam jaknu Galantex Pirot,1989 god,veličina 10,visina rasta 184,obim grudi 108. Nošena par puta.Super stanje,ima krzno. Ako si zaineresovan javi se oko dogovora a i cene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stagod 0 Napisano Novembar 10, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Poslao vam poruke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stagod 0 Napisano Novembar 16, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hvala croseru. inače je i dalje aktuelno ako neko ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stagod 0 Napisano Novembar 29, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Decembar 7, 2016 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan imam ja od jednog ex saobracajca takav komplet ali u plavoj boji jakna dodje kao rokerka sa kosim zipom. komplet je nosen ali nema nikakvih ostecenja nebi bilo lose ofarbati tim pre sto na ledjima se i dalje vidi u kozi natpis milicija sa unutrasnje strane je neki plis ili sta vec protiv znojenja slikacu ti i poslati iduce nedelje kad se vratim u srb ako te zanima ps mislim da pandur trazi 100e za komplet a rukavice su glanc nove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 350 Napisano Decembar 9, 2016 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je moguce da se i ja uklucim u pretragu i mene tako nesto interesuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stagod 0 Napisano Decembar 10, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Poslao privatnu poruku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 10, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan I meni ovo izgleda zanimljivo Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Piske 37 Napisano Decembar 15, 2016 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Suzuki Gsxf 750f suzuki v strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan imam ja pantalone. velicina 56. obucene 2 puta. piske. 064 298 67 42. cena 40e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Decembar 15, 2016 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Možeš li da ih uslikaš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Piske 37 Napisano Decembar 17, 2016 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Suzuki Gsxf 750f suzuki v strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pantalone otisle. Pozdrav kolegi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Piske 37 Napisano Decembar 17, 2016 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Suzuki Gsxf 750f suzuki v strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pantalone otisle. Pozdrav kolegi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stagod 0 Napisano Jun 1, 2017 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Jun 1, 2017 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Eno imaš kožne moto pantalone, stare u militari šopu na Zrenjanincu. Ja video pre neki dan kad sam kupovao neke pantalone i najice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stagod 0 Napisano Jun 16, 2017 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan On 6/1/2017 at 9:16 PM, dragan d said: Eno imaš kožne moto pantalone, stare u militari šopu na Zrenjanincu. Ja video pre neki dan kad sam kupovao neke pantalone i najice. Hvala, ali ja tražim ove naše. Ti si verovatno mislio na ove? http://www.mmoc.rs/shop/odeca/kozne-moto-pantalone-bks/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Jun 16, 2017 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nisu te, nego baš naše stare, čini mi se da su nešto kao tamno braon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...