sasa ns 1 3067 Napisano Octobar 30, 2016 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan kupujem brusilicu 115 ili 125mm,sto manju i laksu,sasa novi sad 0641352299 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Octobar 31, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan hm... ja obicno kupujem sto tezu, nekako mi je to pokazatelj kvaliteta brusilice. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Octobar 31, 2016 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja neku kući dewalt, moram samo otići do Rakovca da pročeprkam gde je...ona mala, za male ploče. Mogu je sutra doneti do novog Sada, pa ako ti odgovara... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Octobar 31, 2016 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan javi kad budes bio u ns,posalji na pp cenu javi na pp cenu ,pre nego sto krenes Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Octobar 31, 2016 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan ok, samo da je iskopam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Novembar 1, 2016 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan iskopam ja brusilicu, rekoh daj da je probam za početak. uštekam u struju pritisnem prekidaš, ono ništa u pm, moram da je odnesem kod drugara koji se malo razume, ne znam koji joj je...dobro se ne obrukah Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...