jonel 9 Napisano Octobar 30, 2016 U prolazu, 32 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda africa twin rd07 Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko gde bih mogao da servisiram ohlins amortizer u Srb.? Послато са Lenovo A5000 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Octobar 30, 2016 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je SmokeS radi, posalji mu pp, pitaj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Octobar 30, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Clan Đunta remontuje amortizere, mozes i njega putem pp da kontaktiras. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Octobar 30, 2016 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Djunta! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Octobar 30, 2016 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ja se izvinjavam, smokes radi wilbers, ako se ne varam on im je zastupnik za srbiju... tako da i od mene imas toplu preporuku za djuntu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Octobar 31, 2016 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moja preporuka je Djunta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4202 Napisano Octobar 31, 2016 Ne silazi, 6570 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Da se ne pravim da ne vidim, bez pluseva da ne ispade da se dodvoravam, samo hvala na poverenju i preporukama. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jonel 9 Napisano Octobar 31, 2016 U prolazu, 32 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda africa twin rd07 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na pomoci Послато са Lenovo A5000 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...