burdjan 307 Napisano Octobar 28, 2016 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Apriliu Atlantic 500. 2002 god.Na motoru uradjeno Gume scootsmart dunlop presle 7000km Kais zamenjen pre 7000km Rolnice zamenjene pre 7000km Ulje i filter ulja i filter vazduha pre 4000km Zamenjen regler i termostat (resene sve njegove fabricke mane) Registrovan do 01.06.2017 Predjena kilometraza 41000 Sve plastike i zabice na njima citave, fabricka boja. Ima par ogrebotina. Sa njim sam ove i prosle godine odvozao dve vece ture. Ima neko motorce koje vijam pa je ujedno i to razlog prodaje Cena za forumase 1400e 0600820202 Srdjan 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Novembar 8, 2016 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dosta mi je hitno da ne pobegne motor koji hocu da pazarim pa cena ide dole 1350 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skohajm 185 Napisano Novembar 8, 2016 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: CH Motocikl: R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Vozao sam malo ovaj primerak po Fruskoj Gori i na zajednickoj turi po jugu Srbije. Mogu da kazem da je jako udoban, zastita od vetra je super a sam agregat je tacan i sacuvan. Kome treba ozbiljan skuter sigurno nece pogresiti. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Novembar 15, 2016 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena za TDM 900 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skohajm 185 Napisano Novembar 21, 2016 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: CH Motocikl: R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Poskidaj te kosturske glave, pa da vidis kako ce da pocnu da zovu kupci :-) Ova ostecenja si slikao u krupnom planu, pa izgleda ko da fali pola stranice, a ne da su ostecenja od 3 kvadratna cm. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Novembar 23, 2016 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan zbog kosturskih glava cena ide dole 1300 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skohajm 185 Napisano Novembar 24, 2016 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: CH Motocikl: R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Burdjo, nema smisla da spustas toliko cenu. Nisu kosturske glave toliko kriticne :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Novembar 25, 2016 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan moze lock oso atlantic Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...