deki59 141 Napisano April 2, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Mada ove godine sigurno necu da menjam mog "kineza' starog 3 godine sa predjenih 615km, voleo bih da mi neko odgovori koja je razlika u masinama LTD 450 i EL 500 (osim kubikaze)? Oba imaju po 50 KS, motorcikli su iste tezine, menjaci su sa 6 brzina, a i max. brzina im je priblizna (ovo pa i nije toliko vazno) Pri prosecnoj voznji sta za masinu LTD 450 znaci 58.000 km, tj koliki je vek ovih masina, a i masine na ER (ili KLE) 500? Na sta treba obratiti paznju (slabe tacke) prilikom kupovine ovih motora? Puno pozdrava iz Kosovske Mitrovice od ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano April 2, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Greska u prosloj poruci: Uporedjenje sa kawasakijem EN 500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano April 2, 2008 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad...sto se tice samog agregata tu nema neke velike razlike sem u tih 50ccm vise u korist EN-a.Imaju istu snagu stim sto je LTD postize na 10000 obrtaja a EN na 9000.Vecina delova je ista za oba agregata, a sto se tice KLe-a i ER5 imaju istu masinu kao i EN. Mislim da je razlika u menjacu ali nisam siguran,tako da to uzmes sa rezervom.Imao sam oba modela i sublektivni osecaj je da EN ima "duze" brzine.LTD u 6-oj brzini pri 100kmh se vrti na skoro 5500 obrtaja sto zna da bude malo zamorno na duzim pravcima.EN nema obrtomer pa ne znam tacno na koliko obrtaja radi pri 100kmh, ako neko zna nek napise, bas me zanima taj podatak. Sto se pouzdanosti tice dovoljno je da znas da se ta masina proizvodi vec 20ak godina skoro ne promenjena sto ipak govori nesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano April 2, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan vozio sam oba motora ali mi je LTD udobni da moze zaspati meni se vise svidja ltd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran-sm 131 Napisano April 2, 2008 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Vulcan 500 Prijavi odgovor kao problematičan moze lepo da se zaspi na en500, ali ne preporucujem u voznji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano April 3, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Molim da mi neko odgovori sta znaci 60-ak hiljada kilometara za ovu masinu. Pretpostavka je da se vozio "normalno". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano April 3, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Nista. Ono sto treba da oslusnes je da li se cuje lanac u masini i da ga naspanujes ako je potrebno, eventualno da zamijenis. Masina je jednostavna i pouzdana. Sem toga treba vidjeti u kakvom stanju je pogonski kais i da li skripucka kad kreces i to je otprilike sve sto treba da znas. Drug ima jednog sa 90000 predjenih, prosle sedmice je bio na servisu i dobio je savjet da planira iduce godine da promijeni lanac i spaner, dok je ostalo u super stanju (uz pretpostavku da prelazi 10000-12000 godisnje). Ostalo mozes i sa metar rastojanja da procijenis, tj u kakvom je stanju, da li je padano s njega itd. Bas mi je zao sto sam prodao moj EN i mozda ga opet otkupim nazad. Manje troskova a vise zadovoljstva tesko moze da se nadje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano April 4, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem se svima koji su se ukljucili u ovu temu. Iako imam skoro novog 'kineza' lako je moguce da pazarim jedan LTD 450. Neodoljivo ::)me privlaci i mnogo me svrbi dzep. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano April 4, 2008 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Neces pogresiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano April 16, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Nocas polazim na put da pogledam jednog LTD 450. Bas mi se svidja na slikama, a za ovaj motor ??? ??? Videcu na licu mesta i donecu odluku da li ce da bude moj ili ne. Ne znam samo kako cu da vozim 2 motora, kada ni za ovaj jedan nemam vremena. Ali o tom potom. Nesto mi nije jasno. Ako uvelicate sliku videcete ostecenje (ulubljenje) pri vrhu ivice rezervoara. Nije mi jasno kako li je to nastalo, jer je volan mnogo visi, a ni viljuska ne bi trebala da ga "dohvati" tu. ??? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano April 16, 2008 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Pomislio sam da je od zmigavca ali izgleda da nije... videces kad stignes tamo....mozda nije nista strasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dida 0 Napisano Octobar 12, 2014 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan dida moli za pomoč dobre bajkere- poslije mnogo vozačkog staza/45 god./ na raznim makinama odlučio sam svoju moto karijeru privesti kraju na kawasaki ltd 450 pa sam ga nedavno i kupio. Odlično sačuvan,godište 88, sa pređenih 35000 km. KIlometraža je provjerena jer sam ga kupio od prijatelja/prva ruka/ koji je več poodavno u canadi.. Molio bih nekoga od vlasnika ltd da mi kaže osnovne podatke o ovom motoru kao na primjer -količina ulja u motoru, ukupna količina rashladne tečnosti u sistemu,nešto o zamjeni zračnog filtera /pere li se ili se mijenja/,količina benzina u rezervoaru i kolčina benzina na rezervi. Moram napomenuti da mi jedino ne radi pinjon za obrtomjer pa ako neko ima i s tim iskustva molim savjet a i ostale napomene i savjete. Volio bih imati i knjižicu SERVIS MANUAL ali prevedenu..može i kopirana /rado bih platio i kopiranje i dostavu u sarajevo /. Interesuje me da li neko povoljno izrađuje pak treger sa bočnim nosačima bisaga. Eto pa za odgovore moli dida,stari brkati bajker.. drugarski pozdrav ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10498 Napisano Octobar 12, 2014 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan evo ovde na linku sve osnovno sto treba znati vezano za taj motor Kawasaki LTD 450 a takodje na istom mestu moze da se kupe stvari, posto ima na forumu covek koji donosi robu iz ove firme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2410 Napisano Octobar 12, 2014 Andragog, 4982 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Svaki motor stariji od 10-12 godina presao je 60 i vise hiljada... tako da ne brines. kad idu nasi krsevi icice i taj LTD. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...