Arso 2454 Napisano Octobar 21, 2016 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pripremamo li se za 5. novembar? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Octobar 21, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta ima da se pripremamo? Samo da vidimo da ne bude kisovito. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
amos011 46 Napisano Octobar 21, 2016 U prolazu, 80 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Regal Raptor 400ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pratim...http://www.accuweather.com/sr/rs/belgrade/298198/november-weather/298198 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Octobar 22, 2016 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Octobar 22, 2016 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Gde se skupljate i odakle krecete i jel ima mesta lufta za nas pocetnike da se provozamo ako nije neka previse zahtevna tura (za nas pocetnike) i gde je ta Osravica bre tacno. Provalio sam da je negde u blizini Rudnika. sa mobilnog iz tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Octobar 22, 2016 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan Gde se skupljate i odakle krecete i jel ima mesta lufta za nas pocetnike da se provozamo ako nije neka previse zahtevna tura (za nas pocetnike) i gde je ta Osravica bre tacno. Provalio sam da je negde u blizini Rudnika. sa mobilnog iz tapatoka Ima mesta za sve. Nije mnogo zahtevna tura. Za Ostrovicu se skreće između Lazarevca i Aranđelovca, u brdo, ka jugu. Pogledaj teme od prethodnih godina. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca.gsxR 41 Napisano Octobar 24, 2016 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd-Resnik Motocikl: BMW R1100RT BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Octobar 25, 2016 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Za sada vremenska prognoza obećava!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 25, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Molim vas, admini, promenite naziv teme kako treba...ne mogu da gledam ovo:"Osrvica" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Octobar 25, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti si pain killer!? Zavrseno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8577 Napisano Octobar 25, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti si pain killer!? Zavrseno. bolje je bilo Osrvica. Vrati 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Octobar 25, 2016 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Gde se skupljate i odakle krecete i jel ima mesta lufta za nas pocetnike da se provozamo ako nije neka previse zahtevna tura (za nas pocetnike) i gde je ta Osravica bre tacno. Provalio sam da je negde u blizini Rudnika. sa mobilnog iz tapatoka a može i Osravica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Octobar 25, 2016 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Zar nije Ostrovica? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Octobar 25, 2016 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan jutros slikano... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 711 Napisano Octobar 25, 2016 Drug član, 1119 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Ostrovica je malo vise juznije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Octobar 25, 2016 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Većinom je i planinari nazivaju Ostrovica. Greška. Ostrvica je ispravan naziv i mod je to ispravno izmenio. Rudnički vrh, karakterističan po svom vulkanskom poreklu i ostacima utvrđenja. Ostali Rudnički vrhovi su obrasli krupnom vegetacijom, pa i ne pružaju neko zadovoljstvo. Na usponu mora dobro da se pazi ako je vlažno i klizavo. Na zahtevnijim deonicama su postavljene sajle za pridržavanje. Kad je suvo ništa strašno ni za decu 8+. Neki baja za*ebo početak staze, kupivši i ogradivši plac na pristupu usponu. Kreten! Ostrvica je prirodno blago koje ne bi trebalo pregrađivati, ali i jedan od poligona za letnji alpinistički kurs. Ipak, marljivi planinari su usekli stepenice i obezbedili pristup vrhu prečicom. Sam uspon traje kratko. Pola sata do 45min za one totalno bez kondicije. S druge strane, na skali uloženo/dobijeno čista desetka. Avantura super, sjajan pogled, osećaj kao da ste isterali vrh od 2.000 + metara. Znači popeti se pod obavezno - nema para da plate taj filing Srećno i lep provod! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Octobar 25, 2016 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Neki se popeli pa se vraćali u rikverc 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Octobar 26, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Te godine sam ja prvi put išao, sunce ti moje panike kad sam saznao da se istim putem i spuštamo. Moja malenkost je na poslednjoj slici, prvi sa leve strane u drugom redu . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Octobar 26, 2016 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Ne sećam se da li su tada kritičnija mesta bila opremljena sajlom... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pink cvet 16 Napisano Octobar 26, 2016 U prolazu, 66 postova Lokacija: beograd Motocikl: sachs x road, suvozachica na bmw :) Prijavi odgovor kao problematičan Prva subota u novembru? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Octobar 26, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nigde sajle nije bilo 2012. . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 26, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ide zicara uz tu postavljenu sajlu? (moze i ona sa sedistima, ne moraju gondole) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Octobar 26, 2016 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Grejana, k'o na Krčmaru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Octobar 26, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se toga ne sećam uopšte, a to je bio jedini put da sam se penjao gore. Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Octobar 26, 2016 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan pa pravite spisak, spisak mu materina ja cu da vidim da li dolazim, javim se na vreme. @Bocca: da li su to one fotke kada smo se Gile, ti i ja nasli kod Fontane? Tad sam furao KLEpetalo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...