muljaz 1877 Napisano April 1, 2008 Skuteras, 3690 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Konacno i ja da se malo ponovomi sa ovim aparatima. Danas kupio fuji S 6500 fd. Jeste polovan (nov vise nema na svetu), ali bez ogrebotine, znaci kao nov+torbica+uv filter+zonerica+baterije sa punjacem+neki kaisevi+kartica 1gb. Sad sam presrecan. Samo jos da naucim malo kako radi i bice lepih slika, valjda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano April 2, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na izboru, definitivno naj naj u klasi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano April 2, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na kupovini. I do sada si slao lepe fotografije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano April 2, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan definitivno najbolji izbor u klasi cestitam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 4, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan ubi me ova konkurencija !!! ;D ;D ;D Cestitam ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano April 4, 2008 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom, njega sam prvo pikirao, ali me mrlja navuce na EOS. ubi me ova konkurencija !!! ;D ;D ;D Cestitam ! Ih dok tebe stigne konkurencija u foto, ti ces vec preuzeti BMW Srbija. "Ovaj covek je neunistiv" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1877 Napisano April 4, 2008 Skuteras, 3690 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Samo dok ja dobijem malo slobodnog vremena, pokazacu ja vama amaterima kako se slika I ja cu se navuci na te eose i D(izele)-ove samo dok malo naucim ovaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 4, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom, njega sam prvo pikirao, ali me mrlja navuce na EOS. ubi me ova konkurencija !!! ;D ;D ;D Cestitam ! Ih dok tebe stigne konkurencija u foto, ti ces vec preuzeti BMW Srbija. "Ovaj covek je neunistiv" ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1877 Napisano April 6, 2008 Skuteras, 3690 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i malo nekih fotografija da me kritikujete. Ovde mi se bas svidja boja.Jedan orah negde u predvecerje. Jedna stara vodenica I moja stara vodenica potocara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano April 7, 2008 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Oranice su meni najljepse. Sta ces seljak u dusi. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano April 7, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, samo klikci! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano April 7, 2008 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Rekao si da te kritikujemo. ;D Ja sam laik za fotografije,ali na trecoj slici mi smeta,sto je sve krivo. Mozda gresim.Ali u odnosu na sliku kuca je kriva i drvece je krivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1877 Napisano April 7, 2008 Skuteras, 3690 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Slikano je iz potoka tj.sa trave pa je moralo da ispadne tako. Da sam mogao da podignem bilo bi ravnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano April 8, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Meni se bas svidja ta lagana zakrivljenost. Ali sto kaze Rossijevac, oranica je najbolja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1877 Napisano April 8, 2008 Skuteras, 3690 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste oranica najlepsa, ali treba to raditi. Lako je vama da gledate A cvetic? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1877 Napisano April 21, 2008 Skuteras, 3690 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Svadjaju se oko garderobe a za ovog mi treba malo siri objektiv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano April 21, 2008 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Prva mi se vise dopada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano April 21, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan EXIF viewer pokazuje 14 i 10mm?? nesto zeza a ovaj beli paun stvarno vuce da mu se pridje blicu i napravi ludacka fotka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1877 Napisano April 21, 2008 Skuteras, 3690 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sta me zeza? Ovi paunovi su stvarno bezobrazni. Sepure se dok im ne pridjes, cim pridjes skupe lepezu i beze. Ovaj mi okrenuo dupe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...