srbenda 513 Napisano Octobar 12, 2016 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan KUPUJEM KOSS Porta Pro slusaliceKUPUJEM nove ili polovne slusalice KOSS Porta Pro 1 kon.tel. 0638129618 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1308 Napisano Octobar 12, 2016 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Auuu, necu da ti stajem na muku ali novih NEMA, jedino polovne i to ko hoce da se odvoji od njih . Slusalice su izuzetno dobre, apsolutna preporuka. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Caponord 48 Napisano Octobar 12, 2016 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Katzdorf,Germany Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Kaze da salju i za Srbiju, nove su, pa vidi http://www.ebay.de/itm/KOSS-PORTA-PRO-1-NEU-/311597775147?hash=item488cacb92b:g:AiMAAOSw4shX5KEJ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 513 Napisano Octobar 13, 2016 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Kaze da salju i za Srbiju, nove su, pa vidi http://www.ebay.de/itm/KOSS-PORTA-PRO-1-NEU-/311597775147?hash=item488cacb92b:g:AiMAAOSw4shX5KEJ hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1308 Napisano Octobar 13, 2016 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Cena je korektna AKO je novo, mada slusalice su stvarno posebne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Caponord 48 Napisano Octobar 13, 2016 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Katzdorf,Germany Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Cena je korektna AKO je novo, mada slusalice su stvarno posebne Ne znam da li si pogledao link,u pitanju je radnja,naglaseno je da je novo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 513 Napisano Octobar 13, 2016 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan imam vec jedne ,,,,godinama; pa znam sta su a drugi par kupujem za jedan "projekat'' 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1308 Napisano Octobar 14, 2016 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Cena je korektna AKO je novo, mada slusalice su stvarno posebne Ne znam da li si pogledao link,u pitanju je radnja,naglaseno je da je novo Nisam obracao paznju Ja sam u nedostatku tih slusalica kupio AKG K404 i mogu ti reci da se ni jednog trenutka nisam pokajao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 513 Napisano Octobar 15, 2016 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Cena je korektna AKO je novo, mada slusalice su stvarno posebne Ne znam da li si pogledao link,u pitanju je radnja,naglaseno je da je novo Nisam obracao paznju Ja sam u nedostatku tih slusalica kupio AKG K404 i mogu ti reci da se ni jednog trenutka nisam pokajao hvala na preporuci ali dimenzije mi neodgovaraju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1308 Napisano Octobar 15, 2016 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Cena je korektna AKO je novo, mada slusalice su stvarno posebne Ne znam da li si pogledao link,u pitanju je radnja,naglaseno je da je novo Nisam obracao paznju Ja sam u nedostatku tih slusalica kupio AKG K404 i mogu ti reci da se ni jednog trenutka nisam pokajao hvala na preporuci ali dimenzije mi neodgovaraju Tu si skroz u pravu, AKG deluju malo " Frankenstajnski" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 513 Napisano Octobar 20, 2016 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan KUPLJENE ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...