kojazr 15 Napisano Octobar 9, 2016 U prolazu, 83 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kymco grand dinc 50cc Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo Imam problem zakacio sam jaknu i pocepao je preko ledja nije velika dera pa sam mislio da je zakrpim ali ne znam tacno koji je materijal u pitanju i gde bi ga mogao nabaviti guglao sam ali nisam nista izguglao jbg ako neko ima parce odprilike jedno 50cm sa 15cm pa bi mi drug na masini izvezao logo ARLEN NESS pa se nebi ni primetilo da je zakrpljena hvala u napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Octobar 10, 2016 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Materijal bi mogla da bude Kordura ili Goretex (oba imena patentirana). Gde bi mogao da sa nadje...??? Nesto drugo bi da dodam, malo mozda da pametujem, ali je stvar ozbiljna. Uloga zastitne opreme nije samo da stiti od vetra, kise i buba, vec da nas zastiti od TRENJA ako kojim slucajem nase telo dodje u kontakt sa asvaltom...ne daj Boze. S'tim u vezi izbor materijala jeste vazan, ali je vazan i nacin izrade komada opreme, a u ovom slucaju na velikoj probi su SAVOVI. Da vise ne duzim, ako se i odlucis za popravku nemoj samo da je "zakrpis" vec to uradi ljudski da bi jakna i dalje sluzila onome za sta je napravljena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kojazr 15 Napisano Octobar 11, 2016 U prolazu, 83 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kymco grand dinc 50cc Prijavi odgovor kao problematičan nebih ja nesto preterano tu kroio i ne bi jakna izgubila svoju funkciju zastite vec samo estetika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kojazr 15 Napisano Octobar 11, 2016 U prolazu, 83 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kymco grand dinc 50cc Prijavi odgovor kao problematičan crvene linije su oreginalni savovi koje ja nebi dirao samo bi zasoi parce na mestu gde je poderana ako neko slucajno ima parce materijala jedno 50cm sa 15cm moze na pp radi dogovora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...