Zeljko Miladinovic 2 Napisano Octobar 8, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kostolac Motocikl: Keeway hurricane Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drugari,ja sam Zeljko iz Kostolca. '83 sam godiste i nikada nisam vozio motor. Pre par meseci me je supruga iznenadila,kupila mi je Keeway hurricane. 2007 je godiste i u dobrom stanju. Lep motorcic. Drugari moji...ja nisam znao koliko je dobro voziti motor?! Odmah se rodilja ljuvav izmedju nas. Od kad je kod mene nerazdvojni smo . Pozdrav svima! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 239 Napisano Octobar 8, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro dosao! Svaka cast supruzi, to se retko desava 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Octobar 8, 2016 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drugari,ja sam Zeljko iz Kostolca. '83 sam godiste i nikada nisam vozio motor. Pre par meseci me je supruga iznenadila,kupila mi je Keeway hurricane. 2007 je godiste i u dobrom stanju. Lep motorcic. Drugari moji...ja nisam znao koliko je dobro voziti motor?! Odmah se rodilja ljuvav izmedju nas. Od kad je kod mene nerazdvojni smo . Pozdrav svima! Izgleda da je dlučila da te se reši! Kako se ono kaže ne veruj Danajcima (u našem slučaju ženama) ni kada darove donose!!! Šalim se, dobro ti nama došao!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...