Jump to content

Moto Zajednica

neko ko ima vn750 i deset minuta vremena

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 243 postova
  • Motocikl: pantelija

elem. potraga za kupovinom cdi -ja za istog je postala nemoguca misija. o majstorima koji su mi ubili mezimca necu ni da mislim. pronasao sam coveka koji popravlja iste valjda ali u razgovoru s njim smo zakljucili da je pametno prvo proveriti dali je cdi zveknuo jer ako ga on otvori bez potrebe onda mi nece biti smesno.to me vraca na majstore od kojih ni jedan nije siguran da je cdi gotov, i da ne tupim dalje treba mi neko ko ima vn 750 i koga nece mrzeti da samo poveze moj cdi koji bi mu poslao .upali motor i da gas .ako to sve funkcionise onda je to cudo ispravno.unapred hvala.kontakti ovde ili na tel069684950 pedja.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 959 postova
  • Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N

ne bih da ti dajem laznu nadu, ali znam coveka u NSu koji ima VN750...pitam ga cim ga vidim online da li je rad da pomogne...stvano ne znam kakav ce odgovor biti, niti znam kolika je muka raskaciti stari i zakaciti tvoj...no vredi pokusati zar ne?

sa druge strane moj poznanik koji meni resava delove iz nemacke moze za novcanu nadoknadu od ~112e da dobavi i u NS prosledi ovakav cdi...u cenu ne ulazim, dal je puno ili malo...

ako to radi posao, mogu vas povezati...

post-253-0-69297400-1475794053.jpg

• Svrati ponekad, 243 postova
  • Motocikl: pantelija

citav postupak je jedan sraf. i dva dzeka.ne bitno za ovu pricu.imas pp da dogovorio oko kupovine.hvala 

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja