abarth_maniac 6010 Napisano Maj 7, 2018 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pantalone su mi zanimljive. Visok 1.8 a 70 kg. Nosim konfrekcijski 30/32 ili 31/33. Krakat sam a mrsav (bogomoljka style), pa je pitanje da li bi mi bile kratke nogavice farki? U struku kontam da su OK sigurno. Ako ima sanse da mi premeris duzinu od pojasa do kraja nogavice bi bih zahvalan. Inace su mi jednodimenzijske 31 farke kratke nogavice. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Heavyform 59 Napisano Maj 8, 2018 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Ducati Monster 696 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, abarth_maniac said: Pantalone su mi zanimljive. Visok 1.8 a 70 kg. Nosim konfrekcijski 30/32 ili 31/33. Krakat sam a mrsav (bogomoljka style), pa je pitanje da li bi mi bile kratke nogavice farki? U struku kontam da su OK sigurno. Ako ima sanse da mi premeris duzinu od pojasa do kraja nogavice bi bih zahvalan. Inace su mi jednodimenzijske 31 farke kratke nogavice. pozdrav. farmerke su prodate. ostale su samo kozne dainese pantalone sa protektorima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6010 Napisano Maj 8, 2018 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Aha, izvinjavam se, nisam dobro upratio. Hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pismiga 20 Napisano Maj 8, 2018 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Negotin Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan rakavice otisle ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Heavyform 59 Napisano Maj 8, 2018 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Ducati Monster 696 Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, pismiga said: rakavice otisle ? imam ove rukavice. https://www.dainese.com/row/en/guanto-4-stroke-evo/201815676.html?dwvar_201815676_color=BLACK%2FBLACK%2FBLACK&cgid=motorbike-gloves-leather#start=6 100eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pismiga 20 Napisano Maj 8, 2018 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Negotin Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan koja velicina, nove ili polovne , da li imaju za touch, skroz crne ili neka druga boja? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Heavyform 59 Napisano Maj 8, 2018 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Ducati Monster 696 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, pismiga said: koja velicina, nove ili polovne , da li imaju za touch, skroz crne ili neka druga boja? 8.5, M. skroz crne kao na slici. polovne ali vrlo malo koriscene. 2 meseca. ne znam da li imaju za touch Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Maj 8, 2018 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Jakna isto otisla? Mozda bih probao komplet ako imas sa pantalonama slucajno jos. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Heavyform 59 Napisano Maj 8, 2018 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Ducati Monster 696 Prijavi odgovor kao problematičan 16 minutes ago, sargeras said: Jakna isto otisla? Mozda bih probao komplet ako imas sa pantalonama slucajno jos. cao jesi ti uzeo farmerke? kako te sluze? jakna i pantalone jos uvek dostupne. sa nove liste sve je za sada dostupno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Maj 8, 2018 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Taj sam. Super me sluze i dalje. Malo sam bio razocaran zastitom za kolena, ali brzo je reseno nosenjem stitnika preko koje skinem kad stanem. Vec sam jednom probao da nosim Alpinestars koznu jaknu i nisam se usrecio jer je bila previse kruta tako da ako se nekada budemo organizovali da mogu da probam, to bi bilo super. Naravno, ako nije guzva za kupovinu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Heavyform 59 Napisano Maj 8, 2018 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Ducati Monster 696 Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, sargeras said: Taj sam. Super me sluze i dalje. Malo sam bio razocaran zastitom za kolena, ali brzo je reseno nosenjem stitnika preko koje skinem kad stanem. Vec sam jednom probao da nosim Alpinestars koznu jaknu i nisam se usrecio jer je bila previse kruta tako da ako se nekada budemo organizovali da mogu da probam, to bi bilo super. Naravno, ako nije guzva za kupovinu. a super. drago mi je da te dobro sluze. odlicne su. jesu stitnici takvi kakvi su iako dainese tvrdi da su extra i meni su nesto mrsavi ja sam takodje nosio protektore preko farmerki dok vozim.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...