VladaSrbijaSP 0 Napisano April 1, 2008 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Smed.Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da kupim nov motor za sezonu.Prvo sam hteo da uzmem neku 125-icu(rs,tzr,rg..),ali cale mi je ponudio njegovog Tuarega 600.Pitanje je glupo ali sta uzeti???U maju punim 17 god.Dozvolu imam i necu imati problemu u mom gradu sto se tice vece kubikaze tuarega.Motore vozim 4-5 god... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshitza 0 Napisano April 1, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 63 Prijavi odgovor kao problematičan Samo nemoj nov da uzimash... Koliko para imash? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 212 Napisano April 1, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno mislim da će te 125-ica brzo zasititi i da ćeč brzo hteti da je menjaš, tako da lepo uzmeš Tuarega i uživaš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano April 1, 2008 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan 125ccm brzo zasiti,u pocetku je zanimljivo dok se ne naviknes na brzinu,a posle kada se naviknes svatis da nije sve u brzini nego i u snazi a i dosadi zvuk motora.A sa druge strane ako kupis veci motor to te odma ogranicava na jedno mesto a sto se mene tice ja volim stalno negde da idem,posto imam 17 god. ne bih da propustam moto dogadjaje iako imam od 125ccm motor.Tako da cu se malo strpiti do 18-og(mislim da sve dolazi sa godinama,nisu za dzabe stavljali ogranicenje do 125 u dozvolu),ja se slazem sa nezhitza i mislim da mozes naci lepu 125 za 1500-2000 evra sve preko toga je za mene ludost jer su te kubikaze vecinom prelazne i retko ko se zadrzava na njima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSrbijaSP 0 Napisano April 2, 2008 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Smed.Palanka Prijavi odgovor kao problematičan To sto nemam dozvolu nece me sigurno ogranicavati da idem na skupove.A sto se tice zvuka Tuareg tesko moze da me zasiti...Ima leo vince.A 125ica naravno moze brzo da me zasiti sa svojim zvukom i snagom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 93 Napisano April 2, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Ako planirash RR da vozish u buducnosti sad kupi 2T 125ccm da hvatash i uchish osnovne stvari, jer ti ne bih savetovao jachi RR bez osnovnog iskustva... Ako te sportski motori ne interesuju, slobodno preskochi smaranje sa 125ccm jer nema svrhe da gubish novac i vreme sa nechim shto ti ne igra nikakvu ulogu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano April 2, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Vlado, ja se mnogo prijatnije osecam kada sam regularan. Cak iako nema policije, ne razmisljam da li cekaju negde, da li zaustavljaju ili prave blokadu. Na tebi je da odlucis. Ljudi, sa jedne strane pricate oprema, sigurnost, bezbednost, a sada savetujete decka da vozi motor za koji nema dozvolu. I sta, da bezi pa da mu se nesto desi? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AGV46 1 Napisano April 2, 2008 Svrati ponekad, 169 postova Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=17293.msg225934#msg225934 date=1207124774] Ako planirash RR da vozish u buducnosti sad kupi 2T 125ccm da hvatash i uchish osnovne stvari, jer ti ne bih savetovao jachi RR bez osnovnog iskustva... Ako te sportski motori ne interesuju, slobodno preskochi smaranje sa 125ccm jer nema svrhe da gubish novac i vreme sa nechim shto ti ne igra nikakvu ulogu +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4965 Napisano April 2, 2008 Ne silazi, 5589 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan da nemas u planu skupove, mogao bi sa caletovim bikeom da preguras sezonu, pa posle sve i svuda. Inace, mislim da mozes da preskocis situ ako nemas nameru da vozis R! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano April 2, 2008 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan kupiš busu i da te bog vidi. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSrbijaSP 0 Napisano April 2, 2008 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Smed.Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Planiram u buducnosti da vozim R motore ali sam prosle sezone dosta vozio 125icu i nekako mi je dosadila.A dosta mi i pricaju da cu vise da naucim na tuaregu 600 nego na nekoj 125ici.Moj drug ima cagivu mito i dosta bolje ide tuareg(ubrzanje max brzina itd) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AGV46 1 Napisano April 2, 2008 Svrati ponekad, 169 postova Prijavi odgovor kao problematičan Planiram u buducnosti da vozim R motore ali sam prosle sezone dosta vozio 125icu i nekako mi je dosadila.A dosta mi i pricaju da cu vise da naucim na tuaregu 600 nego na nekoj 125ici.Moj drug ima cagivu mito i dosta bolje ide tuareg(ubrzanje max brzina itd) Pa logichno da bolje ide od 125ccm, ali je bolje da nauchish prvo, stepenica po stepenicu, mada kako hocesh... Sve vishe njih prelazi sa 50 na 600ccm, meni vec muka od toga i popovanja kako je to glupo, ko voli nek izvoli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 93 Napisano April 2, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Planiram u buducnosti da vozim R motore ali sam prosle sezone dosta vozio 125icu i nekako mi je dosadila.A dosta mi i pricaju da cu vise da naucim na tuaregu 600 nego na nekoj 125ici.Moj drug ima cagivu mito i dosta bolje ide tuareg(ubrzanje max brzina itd) moj ti je drugarski savet cagiva mito ili rs125 jer dzabe shto bolje ubrzava tuareg, glavnu stvar tj. obaranje motora i uopshte agresivniju sportsku vozhnju ne mozhesh nikako da nauchish(savladash) na tuaregu kao na gore navedenim motorima... nadam se da cesh da me poslushash za svoje dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano April 2, 2008 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Ako planirash RR da vozish u buducnosti sad kupi 2T 125ccm da hvatash i uchish osnovne stvari, jer ti ne bih savetovao jachi RR bez osnovnog iskustva... Slusaj coveka u pravu je 100%!!!!!! To je odskocna daska za dalje.... Ja sam od 13 god bio na 125,i sada kada sednem na 600 + nije mi bas svejedno....R motor prica za sebe..... pozdrav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSrbijaSP 0 Napisano April 2, 2008 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Smed.Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Ma hocu da vam kazem da sam dosta vozio 125ice i nekako su mi dosadile.Idu one ali mi vise nije to to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...