Aleksandar NS 141 Napisano Octobar 4, 2016 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, Odlučio sam da se rastanem sa svojim vernim saputnikom, već mesecima se kanem da okačim oglas i sve mi teško pada... No, mora se sad već! Burgman je 2009 godište i kod mene je od maja prošle godine. Kupljen je od prvog vlasnika Igora iz Ledinaca i kako ga je on održavao ja sam nastavio (ako ne i bolje,.. ). Od kako je kod mene na Bugiju je radjeno sledeće: 1. Redovni servisi na 5.000km (zamena ulja, filtera, kontrola i zamena ulja u kočinicama i filteri vazduha,... sve po PS!! ) 2. Kupljene nove gume Dunlop ScooterSmart (zadnja prvo pa posle par meseci prednja) 3. Nova izolacija u Dragon izduvu (poliranje istog i ojačani nosači, jer predhodni nisu bili dovoljno jaki!) 4. Čišćenje CVT, naštelovani ventili !!! i zamenjena svećica 5. Nove kočinice!! 6. Novi amortizer sedišta i... 7. Šminkeraj poput: Novi katediopteri kao i ugradnje LED rasvete u iste, plave trake na farovima, sundjeri na ručicama za kočenje, poliranje izduva u (ADA Dragon servisu) Bugi ima predjeno iskrenih 39.000km, neki bi rekli da je to dosta, ali za poslednjih dva meseca sam napravio ture do Slovenije, Madjarske i do Bosne od po nekoliko dana, pa je i kilometraža spram toga. Zaista me nikada nije ostavio na cedilu! Naprotiv, ruku stavljam na srce kada kažem da se veoma teško rastajem od ovog skutera, jer ni JEDAN drugi motor nema ovakvu udobnost i ovoliki prtljažni prostor!!! ONO NEŠTO što čini ovaj motor posebnim je IZDUV DRAGON, daje mu neopisiv zvuk i to jednostavno mora da se čuje uživo!! Budućem vlasniku bih možda savetovao novi akumulator, mada i nema neke potrebe za tim... To jedino nisam menjao! Iz svega opisanog se vidi da je dosta uloženo i novaca i truda a sve iz ljubavi... Svi servisi su radjeni u Suzuki Markos servisu u Novom Sadu, kod Željka. Što mogu i da dokažem računima i nalepnicama na agregatu.. Motor je vožen na dugim relacijama i ko me poznaje od kolega, zna da ne sme prašina da padne na njega! Garažiran i uz njega ide kofer Givi 46L! Registrovan do sledeće godine do maja meseca! Cena 3400 eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar NS 141 Napisano Octobar 4, 2016 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da dopišem... Razlog prodaje je isključivo Želja za Turing motorom! Mada, ko zna... možda se jednog dana i vratim Burgmanu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...