Jump to content

Moto Zajednica

Fruska Gora - Stazama fruskogorskih partizana

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 259 postova
  • Motocikl: BMW C400GT

Dakle, obzirom na pokazano interesovanje pojedinih clanova foruma postavljam kartu FG sa dve lepe i interesantne deonice.

FruskaGora_1.jpg

TICIJAN PLANA - ili koja je vec boja

- Regionalnim putem Novi sad-Ilok vozi se do iza Beocina, prolazi se fabrika cementa, posle fabrike skretanje u "planinu" voznja putem kojim je nekada vozen sampionat srbije u brdkom reliju, interesantna deonica. Na kraju deonice nalazi se odmaraliste Osovlje (vlasnistvo NIS-a) ali mislim da primaju i goste sa strane. Izlazi se na Crveni Cot, najvisi vrs Fruske gore 539 metara. Skretanje desno ka PTT domu Brankovac. Prelep pogled na Novi Sad i par okolnih mesta. Od Brankovca solidan zemljani put ide do Manastira Beocin, rasadnika i obucnog centra policije (uglavnom prazan objekat, nema brige).

ROZA ili ROZLE

- Od Sremskih Karlovaca u kojima ima stvarno puno interesantnih stvari za videti solidnim zemljanim putem penje se na Brankov grob usput je Strazilovo, samo da napomenem. Odatle put vodi redom u tri manastira i to :Velika Remeta, Krusedol i Grgeteg. Put se zavrsava na partizanskom putu, dakle ili ponovo ka Sremskim Karlovcima, ili ka Iriskom vencu.

P.S. Ako nekome treba cela karta (4600X2300 pixela) neka se javi, posto e mogu da je zakacim na net, prevelika je.

Ima jos JAKO JAKO puno staza i puteva po Fruskoj gor, moze se koristiti gotova ideja fruskogorske transverzale, kao i skoro sve staze planinarskog maratona (tri velike staze 81, 83 i 101 kilometar koliko se secam, nisam sasvim siguran)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1162 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750

da li slucajno znas gde ima da se kupi plan karta fruske gore,bio sam gledao u nekoliko knjizara po novom sadu ali niko nema

• Drug član, 1520 postova
  • Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640

da li slucajno znas gde ima da se kupi plan karta fruske gore,bio sam gledao u nekoliko knjizara po novom sadu ali niko nema

Ja sam kupio na benzinskoj pumpi AWIA na novosadskom putu.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja