Skols 25 Napisano Jul 4, 2013 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan ....puko kais a verovatno sa njim jos nekih delova..... kolko se secam kais 560e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Jul 4, 2013 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Au brate..ova 650-ca ko Majbah da vozis 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jul 4, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan preskupo odrzavanje za njega... a kad pukne kais to je najmanji problem jer ima jos 300 cuda koja riknu pored... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6810 Napisano Jul 4, 2013 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Kad se to na Burgmanu 650 desi, to znaci da se taj naaaagledao puta. Ako je na ostalim skuterima prosek od 12 do 15 hiljada za zamenu, ovde se to radi na 35 i vise... Zavisi od voznje naravno, ali definitivno duze traje od ostalih. Mozda nije bas 560, ali bez 300,350 nije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos11 27 Napisano Jul 4, 2013 U prolazu, 75 postova Lokacija: bgd Motocikl: GSX 750 R K6 Prijavi odgovor kao problematičan hvala ljudi na brzim odgovorima sad ostaje da se otvori i da se vidi sta i kako dalje!!! sto se skols ceska po glavi jel stvarno moguce da taj kais toliko kosta???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Jul 4, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan sve sto sam ti napisao je tako ja sam uzimao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Jul 4, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan 3 lezaja po 30e kais 560e zupcanik cvt motora 90e zupcanik sto spaja cvt i masinu 80e Shljas! 820e + ruke! Znaci "prodaj ga kao havarisanog" :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Jul 4, 2013 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan sto se skols ceska po glavi jel stvarno moguce da taj kais toliko kosta???? Ja kontam da je prosecan kais 150-200e,za exkluzivu i do 300,ali brate 500e,ne gadjamo se dinarima,nego jevricima ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1123 Napisano Jul 4, 2013 Drug član, 1135 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Ja kada sam se raspitivao, bio je 580 evrica. Posto bih ja na svakom polovnom skuteru koga kupim odmah zamenio kajis, Bugi je tada otpao zbog ovog troska. Nije toliko skup kada se uzme u obzir da dugo traje i kada ga kupis novog ali kada kupis polovnog odmah na cenu Burgera dodas i cenu kajisa...jbga...skupa igracka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angelos 81 Napisano Jul 5, 2013 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd - ČAČAČA Motocikl: Honda CB650R Prijavi odgovor kao problematičan Hebo ga patak, pa nije to celicni zupcasti kao na Nisanima ili Subaru STi da kosta bre 500+ jevreja. Nego se ovi nasi uvoznici ugradjuju jedno 200%. Ne moze da kosta vise od 50e da se napravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Jul 5, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan niko od nasih uvoznika kad sam ja trazio nije ni video kako izgleda kais nisu imali ni jednu stavku sve sam kupovo preko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Jul 5, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam kako je vama vlasnicima bugrmana 650 ali ja bih popizdeo, prvo sto kais toliko kosta, drugo sto ne moze da ide vise od 30.000km, + sa sobom povlaci jos par delova, znaci svakih 30k km soma evra za zajebanciju oko kaisa Nadam se samo da dovoljno uzivate na njemu s obzirom na date okolnosi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 248 Napisano Jul 5, 2013 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sad se Skols ceska i pita se jbte koliko li kosta za moj...Kud se zakaci za Burgmana. Ali ne brini, koliko znam za 400ccm ne kosta toliko i Pop ga je sigurno odrzavao kako treba. A za kais za 650 znam da se sa njim prelazi i preko 70.000km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Jul 5, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan @ Aleksandar neradi se to svakih 30.000km na prvim modelima se to desavalo na toj kilometrazi kasnije su to promenili na mladjim modelima i ubacili 6 brzinu.... uzrok su bila dva osiguraca na osovini cvt koji se istrose i osovina prosvira pukne kais a za njim jos neke stvari kako kad zavisi od slucaja .... ja vozim 5 sezona 650 i skonto sam da mnogo zavisi i od rezima voznje pogotovo cepanja po salterici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6810 Napisano Jul 5, 2013 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Za 400 je klasican kais, koji moze da iskosta i preko 100 ako se uzme kvalitetniji, ali to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 6320 Napisano Jul 5, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6168 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Zoki - burgman75 je dao najkonkretniji mogući odgovor potkovan ličnim iskustvom. Čovek je vrlo satkan znanjem vezanim za Burgmane i nema potrebe da dajete paušalne ocene njegovog posta tipa: može ovo - može ono... Može i prst u oko ali jako boli Koncertišite se na konkretne predloge i lična tj iskustva iz prve ruke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Jul 5, 2013 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Sad se Skols ceska i pita se jbte koliko li kosta za moj...Kud se zakaci za Burgmana. Ali ne brini, koliko znam za 400ccm ne kosta toliko i Pop ga je sigurno odrzavao kako treba. A za kais za 650 znam da se sa njim prelazi i preko 70.000km Ne brine se Skols za svog Bugija i u Popovo održavanje istog..znam šta sam kupio Prateći tako neke teme zapamti čovek (koji se i ne razume u mehaniku toliko) okvirne cene nekih delova (npr kaiševi za većinu maxija od 100-200e..),e sad, naravno da se očekuje skuplja mašina - skuplje održavanje, ali da voziš skuter a da ga održavaš kao Harlija..to već Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Jul 5, 2013 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Burgman 650 nije zdravo koliko je dobar skuter..ali..iz kojeg razloga je taj kais toliko skup to ne znam.Za Burgmana 400 mozes za 100 eur da uzmes odlican kais i da predjes 20k (po preporuci proizvodjaca).E sad,ako 650 prelazi 70k sa ovim kaisem(doduse ne znam sta preporucuje proizvodjac) za tu kilometrazu kod modela 400 ti treba 350 eur sto je znaci 200 eur skuplje.A tih 200 eur u odnosu na model 650 i nije puno jer 650 je ipak pravi maxi turing skuter a 400 je pola-pola..grad-otvoren put.Doduse,na njemu nije samo kais skup,nazalost.Ali udobnost koju on nudi,mnogi vozaci motorcikala bi se odusevili kako se toliki skuter lagano vozi.T-max i Burgman 650..taj par sebi moze da omoguci samo Djokovicev dzep Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko022 1 Napisano Jul 13, 2013 U prolazu, 9 postova Motocikl: suzuki burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za društvo. Od skoro sam vlasnik Burgmana 650 Exe (2007), pa kopam ovde ne bi li našao komentare vlasnika koje ulje je naj bolje za njega. Nude mi razne marke (Bardal, Ipon,......) ali sam naj više dobrih stvari čuo za motul. Ako može i pomoć oko kvaliteta (10-40w, 15-40w......) Hvala Vam unapred Pomagajte !!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6341 Napisano Jul 13, 2013 Drug član, 1836 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan imas u Rakovici u SHOP-u , eones , city max 10-40 , po ceni od 650 din / litar ... jako dobro ulje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Jul 13, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za društvo. Od skoro sam vlasnik Burgmana 650 Exe (2007), pa kopam ovde ne bi li našao komentare vlasnika koje ulje je naj bolje za njega. Nude mi razne marke (Bardal, Ipon,......) ali sam naj više dobrih stvari čuo za motul. Ako može i pomoć oko kvaliteta (10-40w, 15-40w......) Hvala Vam unapred da sacekamo da se javi zoki on ce sigurno znati sve sto te interesuje sve u vezi 650ke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6810 Napisano Jul 17, 2013 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan DA ne bude da se daju pausalni odgovori... U prilici sam da nadjem pomenuti kais ORIGINALAN za mnogo manje od 560 evra. Ako je neko zainteresovan neka se javi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran27 0 Napisano Avgust 5, 2013 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan POzdrav. Imam problem, stavim kljuc u Burgmana 650 2007 godina i da dam kontakt ono nista, reko mozda je akumulator, dopunim ga opet nista, okrenem kljuc nista ne pokazuje, ima neko ideju o cemu se radi , dali je neko imao slican problem... Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Avgust 5, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan imenjace 99.9% kontakt brava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzoni_va 18 Napisano Avgust 11, 2013 U prolazu, 29 postova Motocikl: flying brick Prijavi odgovor kao problematičan POzdrav. Imam problem, stavim kljuc u Burgmana 650 2007 godina i da dam kontakt ono nista, reko mozda je akumulator, dopunim ga opet nista, okrenem kljuc nista ne pokazuje, ima neko ideju o cemu se radi , dali je neko imao slican problem... Hvala unapred Kontakt brava jeste ja sam to resio sa ugradnjom prekidaca na isti,tj.,ulozak brave je riknuo,cena oko 15 e ali se tesko nalazi originalan,ja ga od otvaranja sezone jos cekam a i nezuri mi se,sa prekidacem radi sasvim fino a i sigurniji je ako nista. Bilo kakva budzenja i pravljenja ulozaka za istu nije preporucljivo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...