Kowalski 359 Napisano Septembar 23, 2016 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Tramvaj udario u skuter, žena preminula, muškarca izvlače ??? Pa kako ovo više sprečiti ??? http://www.kurir.rs/crna-hronika/foto-stravicna-nesreca-u-beogradu-tramvaj-udario-u-skuter-zena-preminula-muskarca-izvlace-clanak-2458145 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 529 Napisano Septembar 23, 2016 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost, kada budemo poceli da postujemo pravo prvenstva prolaza. Ne mozemo racunati da tramvaj od par desetina tona moze da se zaustavi tako brzo, zbog toga i uvek ima prednost u raskrsnici.Razgovarao sam skoro sa covekom koji se bavi istrazivanjem bezbednosti motociklista u saobracaju i rece mi da su upravo tramvaji kao u Cara Dusana npr. razlog sto se ne usvaja zakon da mozemo voziti zutom trakom.Izvinjavam se ako je krivica vozaca tramvaja, ali ako se dobro secam, na toj raskrsnici oni imaju prednost. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 359 Napisano Septembar 23, 2016 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Sad ponovo otvorim Kurir kad ono piše: U stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Bulevaru Vojvode Mišića teško su povređene dve osobe??? Dobro je ako je tako,ali onda molim da se ovaj post odmah prebaci u MOTORISTI na DRUMU. Stvarno mi nije bila namera da je stavim u ovau rubliku ali prva vest je bila: da je žena smrtno stradala. Dobro je ako nije tako.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
budjoni 65 Napisano Septembar 23, 2016 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dok jos nije stigla hitna pomoc zena je bila prekrivena, a ovaj mucenik je kukao ispod tramvaja. Kad su stigli sa troja kola, video sam da su radili reanimaciju te zene, e sad sta se dalje desavalo, ne znam, iskreno se nadam da ce preziveti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Septembar 23, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja se vraćao s posla danas, policajac je sav saobraćaj iz pravca Novog Beograda skretao nazad levo ispod mosta. Od tog tramvaja nisam video šta se desilo ali sam video vatrogasna kola, ambulantu, policiju, zaista je delovalo vrlo ozbiljno. Užasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8465 Napisano Septembar 23, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Na Mondu piše otac i ćerka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Septembar 23, 2016 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan U Blicu piše da je devojka na žalost preminula u Urgentnom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Septembar 23, 2016 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Nema tu prednosti, hocu reci ima semafor, nazalost vozac skutera je (najverovatnije) prosao na crveno i to sa drndavom 50-ticom...samo mi nije jasno zasto???? Nikad nisam video da taj semafor ne radi... Ja sam prosao tuda u oko 16:15 - 16:20 nicega nije bio...ustvari bilo je vode... Uzas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano Septembar 23, 2016 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Cesto prolazim tuda i mogu vam reci da sam bio svedok par puta, pocne da trepce zeleno svetlo na semaforu, pali se zuto pa nakon toga crveno, ja stajem na zaustavnu liniju i lik iza mene me obilazi sa kolima i prolazi jos mi i svira sto sam ukocio i stao... Sta dalje reci, zna se ko ima prednost, signalizacija je na mestu, krivina je pregledna, ne znam sta se ovde desilo ali se nadam najboljem za ove ljude sta god da su uradili... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4808 Napisano Septembar 23, 2016 Drug član, 1870 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Čekaj, zar nije crveno kad prolazi tramvaj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano Septembar 23, 2016 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, postoji semafor koji zatvara prolaz vozilima kada tramvaj pridje raskrsnici. Postoji i taster za pesake na semaforu posto tu ima i pesacki prelaz.... E sad ko zna sta se ovde desilo, mozemo samo da nagadjamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomamega 429 Napisano Septembar 23, 2016 Svrati ponekad, 432 postova Motocikl: Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Ispravite me ako grešim, ali sam skoro siguran da na toj raskrsnici nema semafora, vec znak za ukrštanje sa putem sa prvenstvom prolaza. Iz razloga što tramvaji tu i nisu tako česti. Na žalost, ovo pokazuje koliko smo krhki u saobraćaju P.S. Vidi se na snimku da ima semafora, ali mogao bih da se zakunem da ga ranije nije bilo. Nisam tuda dugo prolazio. :mobilizator: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 359 Napisano Septembar 23, 2016 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Nažalost : Devojka (23) koja je teško povređena na skuteru koji je danas popodne podleteo pod tramvaj kod Topčiderske pozornice u Bulevaru vojvode Mišića preminula je oko 16.30 časova u Urgentnom centru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Septembar 23, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Strasno, a tragedija je jos veca ako mi je to stvarno bila cerka. Tuga. Mozda otkazala kocnica, mozda zaglavio gas, uspanici se covek...i napravi gresku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
budjoni 65 Napisano Septembar 23, 2016 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prvi su pritrcali neki vojnici, njih cetvorica, valjda su prvi naisli kolima, probali su pomoci coveku koji je jaukao ali nisu imali cime ukloniti neke oplate ispod tramvaja, srecom tockovi su bili jedno dva metra od njega tako da ga nisu zakacili, sreca da je vozac tramvaja isao polako cim je uspeo da zaustavi vozilo malo dalje od mesta udara, da je isao brze covek ne bi imao ikakve sanse. Nazalost devojka je vec u 15 i 20 bila prekrivena jer nije davala znake zivota. Hitna pomoc je stigla oko 15 i 30, verovatno su dali neku inekciju za smirenje ili omamljivanje onom nesrecnom coveku jer su se cekali vatrogasci bez kojih nista nije moglo da se uradi. Pokusali su reanimaciju devojke ali se videlo da su male sanse. Sobzirom na guzvu u to vreme i tih troje kola hitne i dvoje vatrogasaca su stigli u roku od petnaestak minuta na lice mesta.NIkom nije jasno kako nije video tramvaj i kako je doslo do ovakve nesrece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Septembar 24, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Da li je moguće da je semafor (bio) u kvaru? Često prolazim tuda i uvek je radio. Mesto jeste projektovao neki debil. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Septembar 24, 2016 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan jezivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1110 Napisano Septembar 24, 2016 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je moguce da ne vidi tramvaj. A izgleda da jeste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano Septembar 25, 2016 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno mu je nešto odvuklo pažnju na tren. Strašno, mučenici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 25, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Zeznuto je mesto,ne ocekujes tramvaj iako su sine tu.Ali da se razumemo,kad je zeleno za prolaz,tramvaj stoji.Neka je bog u pomoci ovom coveku.Daleko bilo svakome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Septembar 25, 2016 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Na TV su izjavili da je prosao kroz crveno...Beogradska hronika il tako nesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Septembar 25, 2016 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan Na TV su izjavili da je prosao kroz crveno...Beogradska hronika il tako nesto... ko je prosao na crveno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Septembar 25, 2016 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Vozac skutera... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Septembar 25, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Uz to čuh još danas i da su u pitanju Romi, verovatno i neregistrovan skuter. Samo čuh... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Septembar 25, 2016 (promenjeno) nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Boze, Boze, sta napisa covek ....... Promenio Septembar 25, 2016 član Mikulanac 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...