vasa.93 2596 Napisano Septembar 19, 2016 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, da li jenekome poznat ovaj Suzuki Freewind: http://www.polovniautomobili.com/motori/7431577/suzuki-freewind-650-xf ? U principu, razgledam i razmatram sve mogućnosti. Ovo je jedan od retkih modela koji bi mi odgovarao po svim parametrima (karakteristike, cena, lokacija), a pošto neretko viđam po forumu da ljudi prepoznaju motore interesuje me da li je ovaj nekome poznat, da li možda neko zna nešto o njemu, o prodavcu i slično? Laik sam, ali mi na slikama deluje poprilično utegnuto. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža016 159 Napisano Septembar 19, 2016 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NX125, Suzuki DR-Z400E Prijavi odgovor kao problematičan Video sam ga u Leskovcu par puta, upamtio sam po Lebanskim tablicama. I to sam ga skoro jednom video, stajao sa mnom na semaforu. Ali ništa bliže ne znam o njemu, osim eto, da se vozi, ako ti nešto znači. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2596 Napisano Septembar 19, 2016 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Pa valjda nešto znači. Bolje i tako nego da mi niko ništa ne odgovori. Elem, interesuje me ono najbitnije, da li je padano sa motorom, da li je vožen kulturno i takve stvari. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža016 159 Napisano Septembar 19, 2016 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NX125, Suzuki DR-Z400E Prijavi odgovor kao problematičan NIje ti daleko, dođi i pogledaj ga, deluje mi ok. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2596 Napisano Septembar 19, 2016 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, naravno. Planiram da odem u toku nedelje ili za vikend. No, nikada nisam imao motor, nikada nisam vozio motor, pa je, bar mislim, prisustvo majstora od veoma velikog značaja. Svakako, hvala na odgovorima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...