Kole035 147 Napisano Septembar 19, 2016 AMATEUR, 293 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Ma svasta:) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, Konacno na skuteru, maxi fazon u kineskoj radinosti.. Kopija Honde Reflex agregat od cn250 tj. 244ccm 12kw sa vodenim hladjenjem, isti se skuter kod nas brendira kao Peda Shenke 250, Jonway Ranger 250.. Kod mene je mesec dana, sa 8700km na satu kupljen od prvog vlasnika, nije farban.. Nakon kupovine sam napravio listu sta treba uraditi.. Zamena ulja, ulja u prenosu, filtera vazduha i goriva, rashladne tecnosti, gel akumulator je stavljen. Gume sam takodje zamenio novim ali sa visim profilom 130/70-13 uz balansiranje zadnje felne.. Na instrument tabli popravljeno osvetljenje ledarama, pokazivac goriva koji nije radio.. plastike preko stopa i migavaca su zatamnjene jer su bile zute od sunca..dodao sam kofer za 2kacige koji sam imao od ranije.. Vec smo okrenuli 450km i zadovolan sam, ubrzanjem, udobnoscu pa i potrosnjom od 3,4-3,7l na 100km. Zamenio bih kais i rolnice, fabricki kais na njemu je ok ali su sve oznake obrisane probao 828 22.5 30 ali je prekratak, kako da ubodem pravi??? Rolnice su 23x18 a tezinu cu da odaberem vec, izmerice zlatar ove pa cemo iste ili gram lakse.. bice i slika kad stignem kuci.. Ziveli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole035 147 Napisano Septembar 19, 2016 AMATEUR, 293 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Ma svasta:) Prijavi odgovor kao problematičan Evo par slika posle malo sredjivanja Ako ima neki kolega a da je vozio ovaj skuter bio bih zahvalan da podeli neki info u vezi kaisa i rolnica.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22291 Napisano Septembar 20, 2016 Integrisan, 9596 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Lep! Nemam savet sto se tice prenosa ali izgled mi se bas svidja... Uzasavam se prljavih vozila, ogledalo su vlasnika... Pozdrav Nenad. Sent from my DROID RAZR HD using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22291 Napisano Septembar 20, 2016 Integrisan, 9596 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Uhhhj, greskom duplirano! Izvinjavam se, dupla pohvala od mene! Hhhhhh.... Sent from my DROID RAZR HD using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole035 147 Napisano Septembar 20, 2016 AMATEUR, 293 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Ma svasta:) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala zemljak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...