skohajm 185 Napisano Septembar 19, 2016 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: CH Motocikl: R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Proširiva tank torba koja se kači na TANKLOCK SISTEM. Montira se na poklopac rezervoara uz pomoc specijalnog sistema kačenja. (uz torbu ide nastavak za r1200gs-od2008) Na jednoj od slika mozete videti koje “BF” kačenje je potrebno za Vaš motor. Uz torbu dolazi narandžasta fluorescentna kišna kabanica i kaiševi za nošenje preko ramena. Materijal: 840D Poliester + 1200D Poliester sa delovima od veštačke kože. Torba je bez znakova koristenja, vozena na jednoj turi do CG. Stoji u garazi i ne koristim je. Nova, trenutno na popustu, kosta 7500 din (bez nastavka za montazu), ja moju cenim 3000 din (sa nastavkom za gs) Torba se nalazi i moze se videti u NS. 063 1053277 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Septembar 19, 2016 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Imam istu. Fenomenalna torba. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1873 Napisano Septembar 19, 2016 Drug član, 1254 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem ako nije kasno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skohajm 185 Napisano Septembar 19, 2016 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: CH Motocikl: R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem ako nije kasno Kolega, ponecu je sutra za bg, pa se cujemo. pozz 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1873 Napisano Septembar 19, 2016 Drug član, 1254 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,cujemo se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skohajm 185 Napisano Septembar 20, 2016 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: CH Motocikl: R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan ode torba. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...