Rockcrawler 2 Napisano Septembar 18, 2016 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Kawasaki kx,Aprilia Tuareg,Mz ES Prijavi odgovor kao problematičan Pamti li ga ko, jel imao neko,video negde ili bilo sta?Vozen u vreme kada su japanci bili skupi(za nas klince)Skutera nije bilo a Jawe i Mz,i na sve strane pa malo postali monotoni...I tako kao klinac naletim na Rusku svinju i "slatko"se navozim...Kvalitet izrade nula,pretezak,vidlljivi katastrofalni varovi na sve strane,kocnice uzas...Mislim da na njemu nema dela koji je termicki obradjen,osovina u menjacu sa polumesecom se krivila(jedanput ispravljena,drugi put napravljena nova) Ogibljenje blagi uzas. Potrosnja bese oko 12litara,prijatelj je imao model sa bocnom prikolicom i na jednoj voznji je crkao tanjirasti u difu (opet kvalitet).Ali sve je to bilo podnosljivo i pored toliko mana slatko sam ga vozio...Max brzina u knizi 105km/h,max brzina na putu 105km/h Sporo? Jeste ali do te stotke osecala se pristojna snaga.Ostavio mi je lepa secanja i rado bih ga i danas gledao u garazi ali cini mi se da su skroz nestali a od ruske motorizacije na dva tocka sa kojom sam bio u kontaktu (Tulica 200,Vashod 175...)on mi je ostao u najlepsem secanju.... E da,cini mi se da moj primerak nije bio izuzetak sa rikvercom,misli da su ga imali u standardu...Ako ga neko slucajno poseduje ili zna za neki primerak bio bih zahvalan za neku informaciju ili slike.Ja sam mog pre 15 tak god prodao u nedostatku papirologije a i retko su vidjani registrovani kod nas uopste,bar mi se cini.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1930 Napisano Septembar 18, 2016 Skuteras, 3695 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo je jedan u fazi izrade. Generalno je bio u dobrom stanju, ali radi se ceo. Novi amortizeri, nove gume, svi safovi zamenjeni, sedista nova, ofarban ceo (isto onako traljavo kao fabricki, bez peglanja varova...), motor sredjen komplet... https://scontent.fbeg1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/14232400_10208105519930649_8304281060683581416_n.jpg?oh=d054c4145c75ee8a6987900177bd9a56&oe=586CA275 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rockcrawler 2 Napisano Septembar 18, 2016 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Kawasaki kx,Aprilia Tuareg,Mz ES Prijavi odgovor kao problematičan Opa,odlican.Ako je bio blago kriv ram u vratu postoji sansa da je bio moj Salim se,bas mi je drago da ih ima jos,ovaj moj bivsi je napravio neki krug po okolikni i koliko sam cuo zavrsio je kod nekog lika u Mrcajevcima.A ovaj drugar sto je imao sa bocnom prikolicom ga je prodao 2003,2004 otprilike,nije mi poznato gde,nije mogao da nadje dif pa je nesto sklepao za prodaju.Inace prvi i jedini motor koji sam vozikao sa bocnom.I nacuo sam za jedan negde u okolini Stare Planine ali taj prodavac ili preprodavac nije bio neki najozbiljniji lik a cenio je 5oo eur,kao imao i papire,samo da se izvade itd... Nisam ih vidjao u ovoj boji,ovo je po zelji verovatno? Igrom slucaja doneo mi drugar far i rezervoar od Dnjepra a nije znao da sam ga otudjio u medjuvremnenu,rezervoar je zavrsio na nekoj kastomizaciji a far jos cuvam u kutiji. U svakom slucaju bas mi je drago da se neko zamima sa njima. Puno srece u radu,i normalno jos slika kada bude gotov. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1930 Napisano Septembar 19, 2016 Skuteras, 3695 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj je pre nekoliko godina kupljen u Sloveniji. Bio je u teget boji, pa je farban u ovu neku saharu ili kako se vec zove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roli 8 Napisano Septembar 14, 2021 U prolazu, 10 postova Lokacija: Mataruska banja Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roli 8 Napisano Septembar 14, 2021 U prolazu, 10 postova Lokacija: Mataruska banja Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Evo jednog koji se vozi svakodnevno . Pozz 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...