svrle 2 Napisano Mart 31, 2008 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan kakve su orina rukavice i uopste njihova oprema,jel valjaju cemu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 31, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan iskreno,nikad cuo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svrle 2 Napisano Mart 31, 2008 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan neka nemacka marka,prodaju ih u markosu.imaju neki model od koze i kevlara,sa karbonskin protektorom i ne izgledaju lose uopste,a kostaju 3300 dinara.samo da ubacim sliku,danas sam slikao kod druga,evo sad razmisljam da li da ih kupim sutra,pa da cujem vase misljenje.slika je uzas,sa moba je slikano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Mart 31, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja ih kupio pre par dana Za te novce nisu lose, ja sam ih uzeo jer su mi jedino one odgovarale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svrle 2 Napisano Mart 31, 2008 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan i kakvi su utisci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano April 1, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan prosle godine sam u markosu kupio letnje orina rukavice i pocepale su se za 3 meseca, pre nedelju dana sam kupio opet iste.Zasto? pa svidja mi se materijal od kog su napravljene kao i udobnost.A kvalitet? paaaa nisam ih ja nesto mnogo mazio a izgleda da sam prosli put uzeo broj manje pa su mi prsti malo probili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano April 1, 2008 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan ja imam iste takve samo u drugoj boji.vozio sam celu sezonu u njima,odlicne su za leto a i po hladnijiem vremenu su dobre (mislim nocu kad te uhvati i slicno) na kraju sezone sam primetio da su se pojedini kozni delovi na dlanu istanjili od koriscenja sto je i normalno,presao sam 10000 sa njima na rukama i prezadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano April 1, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.markos.co.yu/ Ja imam Orina rukavice, na sajtu su pod oznakom "Rukavice 2", i jako sam zadovoljan. A te samo mogu biti bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8599 Napisano April 1, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3205 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan imam i kozne rukavice i koznu jaknu Orina. Jaknu imam skoro dve godine, a rukavice skoro 4 godine. Nisu se ofucale, ok su, narocite za te pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AGV46 1 Napisano April 2, 2008 Svrati ponekad, 169 postova Prijavi odgovor kao problematičan Takodje imam Orina, preporuka u svakom sluchaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano April 2, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam isto Orina rukavice i mogu vam reci da sam jako zadovoljan. Kad je hladno bas mi stite ruke. Imam ih dve godine i nista im ne fali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano April 3, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Imam identicne rukavice i uglavnom sam zadovoljan, jedino je lose sto onaj materijal na prstima (izmedju ojacanja i one prevrnute koze) se brzo ofuca od cicka. Kapiras, kad ih stavljas, malo zakacis cicak i onda se taj deo na prstima onako... uchupavi :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...