Jump to content

Moto Zajednica

orina rukavice

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 229 postova

neka nemacka marka,prodaju ih u markosu.imaju neki model od koze i kevlara,sa karbonskin protektorom i ne izgledaju lose uopste,a kostaju 3300 dinara.samo da ubacim sliku,danas sam slikao kod druga,evo sad razmisljam da li da ih kupim sutra,pa da cujem vase misljenje.slika je uzas,sa moba je slikano.

7HvkG_image102ku6.th.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 426 postova
  • Motocikl: Suzuki SV650S

prosle godine sam u markosu kupio letnje orina rukavice i pocepale su se za 3 meseca, pre nedelju dana sam kupio opet iste.Zasto? pa svidja mi se materijal od kog su napravljene kao i udobnost.A kvalitet? paaaa nisam ih ja nesto mnogo mazio a izgleda da sam prosli put uzeo broj manje pa su mi prsti malo probili.

• Svrati ponekad, 299 postova

ja imam iste takve samo u drugoj boji.vozio sam celu sezonu u njima,odlicne su za leto a i po hladnijiem vremenu su dobre (mislim nocu kad te uhvati i slicno) na kraju sezone sam primetio da su se pojedini kozni delovi na dlanu istanjili od koriscenja sto je i normalno,presao sam 10000 sa njima na rukama i prezadovoljan

• nekrunisani kralj moto cigana, 3205 postova
  • Motocikl: 4x4

imam i kozne rukavice i koznu jaknu Orina. Jaknu imam skoro dve godine, a rukavice skoro 4 godine. Nisu se ofucale, ok su, narocite za te pare.

• Drug član, 1187 postova
  • Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014

I ja imam isto Orina rukavice i mogu vam reci da sam jako zadovoljan. Kad je  hladno bas mi stite ruke. Imam ih dve godine i nista im ne fali.

• IRON WILL, 972 postova
  • Motocikl: Voleo bih da imam motor

Imam identicne rukavice i uglavnom sam zadovoljan, jedino je lose sto onaj materijal na prstima (izmedju ojacanja i one prevrnute koze) se brzo ofuca od cicka. Kapiras, kad ih stavljas, malo zakacis cicak i onda se taj deo na prstima onako... uchupavi  :D :D :D :D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja