mozart 29 Napisano Septembar 13, 2016 U prolazu, 30 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha Dragstar 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan motor je u odlicnom stanju ,sve je fabricko osim tog sica sto se i vidi iz prilozenog prva farba ,moze zamena za tomos moze i neispravan i vasa doplata.za detalje pozovite.vise slika kacim kad bude lepse vreme.cena za zamenu je 200 eura a za kes je zadnja 150 eura. 063 11 99 213 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Septembar 14, 2016 Drug član, 1714 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je bela tablica cini mi se? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8674 Napisano Septembar 14, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan izvini na pitanju, ali zašto proodaješ? ja bih to nastavio da čuvam u originalnom stanju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart 29 Napisano Septembar 14, 2016 U prolazu, 30 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha Dragstar 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan jeste backi petrovac su tablice.vlasnik je iz kulpina (opstina im je b.petrovac) .za detalje slobodno zovite. 063 11 99 213 ili 065 510 40 16 uvece kacim jos slika. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart 29 Napisano Septembar 14, 2016 U prolazu, 30 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha Dragstar 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan evo slika kao i sto sam obecao. image upload Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Septembar 14, 2016 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Ovakvog zutog sam od oca dobio za zavrseni 8 razred osnovne skole. Vozio ga par godina. Super motoric. Secam se da je imao za prebacivanje- iskljucivanje motora pa se mogao terati kao bicikl. To sam nekad radio na dugim nizbrdicama,stedeo benzin haha. Srecna prodaja. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart 29 Napisano Septembar 14, 2016 U prolazu, 30 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha Dragstar 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan haha tako je.hvala smatram i da je cena korektna motor je stvarno odlican 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart 29 Napisano Septembar 16, 2016 U prolazu, 30 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha Dragstar 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan 150 eura je cena ako ko hoce imam i automatika za 130 eura fixna cena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 17, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Lep motorin, neko ce se obradovati Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart 29 Napisano Septembar 19, 2016 U prolazu, 30 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha Dragstar 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan hvala hvala.i sto se cene tice smatram da je korektna neki kace bez papira 100 eura motore ima ih i skupljih. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2636 Napisano Septembar 19, 2016 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se što remetim oglas ali ovaj motorić mi budi mnoge lepe uspomene Pre 20 i kusur godina sam kupio ovakvu polovnu Babeticu ,samo u bordo boji.Bilo ih je jako malo,vršnjaci terali automatike i apn-ce,a ja nadjem baš nju u oglasima Novosti.A ona ko iz salona skoro nova i najbitnije bila jeftina. Koštala 500 dinara ,to je bilo oko 150-200 maraka,čini mi se .Dosta povoljno jer automatik je koštao oko 300-400 maraka i to lošiji primerci.Zezali me drugari malo zbog pedala ali meni je bila ih,odlična...gde sve prodjosmo,što na gas što na pedale Još uvek je čuvam,nekad će se opet voziti Srećna prodaja! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart 29 Napisano Septembar 19, 2016 U prolazu, 30 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha Dragstar 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan nista nista ne ometas naravno.ova je isto fabricko stanje i ocuvana ako se ne proda vozice se .hvala ti pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart 29 Napisano Septembar 21, 2016 U prolazu, 30 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha Dragstar 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan rezervisano Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 21, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam kolegi na zameni Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart 29 Napisano Septembar 21, 2016 U prolazu, 30 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha Dragstar 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan trebalo bi za kes da ode ovih dana cu znati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart 29 Napisano Septembar 27, 2016 U prolazu, 30 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha Dragstar 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan moze lock.i hvala svima koji su pratili temu.motor otisao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...