YoungBiker46 0 Napisano Septembar 13, 2016 U prolazu, 16 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha YZF R125 Prijavi odgovor kao problematičan Naime treba da kupim r125 2013. godiste stare serije (2008-2013.) kojoj motor zvecka i prolupao je. Interesuje me cena delova za ovu popravku zna li neko okvirno cenu karika,klipova? Ako neko zna bio bih mu zahvalan na pomoci! Hvala unapred! Pozdrav bajkeri! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Septembar 13, 2016 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Naime treba da kupim r125 2013. godiste stare serije (2008-2013.) kojoj motor zvecka i prolupao je. Interesuje me cena delova za ovu popravku zna li neko okvirno cenu karika,klipova? Ako neko zna bio bih mu zahvalan na pomoci! Hvala unapred! Pozdrav bajkeri! Pa jel otvorena mašina, šta je sve otišlo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YoungBiker46 0 Napisano Septembar 13, 2016 U prolazu, 16 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha YZF R125 Prijavi odgovor kao problematičan Nije otvorena samo znam da se cuje zveckanje u motoru i nije prolupao skroz, znaci samo se cuje zveckanje Nije jos kupljen razmisljam se zbog cene delova, nije meni problem rad, uradicu ga sam, samo ne znam koliko bi me delovi izasli i gde u opste mogu da se nabave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Septembar 13, 2016 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan ebay Klip sa karikama ti je oko 50-60€, ako zvecka može biti i fazni lanac, može biti i neki ležaj ako više zvuči ko kuckanje, u najgorem slučaju možeš naći čitavu polovnu mašinu koja te s poštarinom i nekim servisom može izaći 500€ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YoungBiker46 0 Napisano Septembar 13, 2016 U prolazu, 16 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha YZF R125 Prijavi odgovor kao problematičan Necu sigurno ubacivati novu masinu, moze to sve da se uradi sigurno jer nije skroz prolupao kao sto ti kazes uzrok zveckanja mogu biti lezajevi... novi lezajevi, hilznovanje itd... Nadam se da ce izaci oko 150-200 jura za delove max Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...