nebojsa887 45 Napisano Septembar 14, 2016 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Odusak nije zacepljen. Provozao sam ga sad. Radio je u mestu,pa sam prešao desetak km lagano do 5 hiljada obrtaja. Posle sam ga stiskao maksimalno i sve radi dobro ne ostaje bez goriva. Bice da su filteri pravili problem. Nigde ne pusta benzin. Dali da nabavljam originalna creva kao sto su i bila na njemu? I dali je potrebno stavljati šelne? Km sat mi je graviran 300 km\h dali je to originalni njegov ili je neko stavio od 1100. Na 5000 obrtaja ide po tom satu 95. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 15, 2016 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Rekao bih da je od 1100. 750 je imao sat do 280 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 837 Napisano Septembar 15, 2016 Zainteresovan, 295 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan Odusak nije zacepljen. Provozao sam ga sad. Radio je u mestu,pa sam prešao desetak km lagano do 5 hiljada obrtaja. Posle sam ga stiskao maksimalno i sve radi dobro ne ostaje bez goriva. Bice da su filteri pravili problem. Nigde ne pusta benzin. Dali da nabavljam originalna creva kao sto su i bila na njemu? I dali je potrebno stavljati šelne? Km sat mi je graviran 300 km\h dali je to originalni njegov ili je neko stavio od 1100. Na 5000 obrtaja ide po tom sat Да, сат је од 1100. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano Septembar 22, 2016 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima original km sat neka ponudi. Sto se masine tice za sad radi odlicno. Popravio sam prekidac stop svetla prednje kocnice. Ne radi mi na tabli plava lampica za dugo svetlo,diodica ispravna. Gde traziti problem? Imam puno posla pa ne stizem da se igram sa motorom a treba mu detaljan pretres. Prethodni vlasnik nije obracao pažnju na sitnice. Gume na motoru su 2007 godište,katastrofa. Al bice on do proleća dobar ako ga ne zamenim. U zamenu mogu da uzmem yamahu fz 750 91' u dosta dobrom fadrickom stanju. Imao sam prilike da vozim taj model motora pre 12 godina,u to vreme je to bila masina dobra. Uzeo bi ga ako se lakse i opuštenije vozi od Suzukija. Na odvikavanju sam od brze vožnji al sa ovim Suzukijem to teško ide,zamara kad se vozi sporo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano Octobar 8, 2016 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan I posle 25 godina maltretiranja izgleda mladoliko 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 837 Napisano Octobar 8, 2016 Zainteresovan, 295 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan I posle 25 godina maltretiranja izgleda mladoliko WP_20161001_10_44_45_Pro_LI.jpgWP_20161001_10_44_32_Pro_LI.jpg Леп као лутка, само када би нашао задњи рукохват или како се већ зове био би још лепши. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano Octobar 9, 2016 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Evo da budem iskren ne znam sta da radim,zena deca obaveze slabo se vozam. Srbija je ovo stislo sa svih strana. Taj suzuki ako gledamo sa finansiske strane i ne vredi puno pregazile su ga godine al evo mene cini srecnim. Godina ima al se dobro drzi. A opet kad stavim na papir početak sezone registracija gume servis(ulje,filter...) odnese to para a gledacu u njega,slabo cu se voziti. Menjao bi ga za skuter 250 i vise kubika da bude u dobrom stanju. Može i uz moju doplatu. I ako iskreno volim prave motocikle,kawasaki,jawa,suzuki,Mz,...trenuto bi mi neki skuter najbolje završavao posao. Ako neko ima nešto da ponudi neka se javi,lako ćemo se dogovoriti a i nije mi hitno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...