Savic019 14 Napisano Septembar 9, 2016 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Suzuki gs 1992god. Presao: 35298km. Motor je u perfektnom stanju,agregat perfektan,radi kao sat. Motor je 9 godina u porodicnom vlasnistvu. Pre 9 godina uvezen iz Svajcarske. Kilometraza je prava i to mogu da garantujem. U poslednjih 2 godine u motor ulozeno sledece: - Prosle godine odradjen full servis(zamenjeno ulje,filter vazduha,filter ulja,ulje u kocnicama),karburatori su ocisceni i vakumirani,ventili prestelovani. - Prosle godine zamenjen korman,drzaci kormana,migavci,rucice(Protape),zamenjeni retrovizori,kupljeni u louis-u (magazi). - Prosle godine stavljena nova prednja guma (michelin pilot activ) - Pocetkom ove sezone zamenjeni lanac i lancanici(D.I.D 520 vx2 sa X-Ringom,ima slika(poslednja)) - Pre 2 meseca stavljena nova zadnja guma (Michelin Pilot Street) - Pre 2 meseca Zamenjeni semerinzi i ulje prednje viljuske(Arieta),ima na slici)) - Pocetkom sezone stavljen Karbonski auspuh sa db-killerom. Kupljen od Roberta (race - ada),auspuh daje brutalan zvuk. - Motor je registrovan i vazi do 01.07.2017god. Prosecna potrosnja(mesovita voznja) 4.8L/100km. U motor nema ni 1 dinar ulaganja,sredjivan je za sebe,za svoju dusu. Zamena me samo zanima za Hondu hornet 600 (35kw) uz moju doplatu. Sve sto vas zanima slobodno pitajte. Cena: 1050e Kontakt: 064-334-87-94 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3605 Napisano Septembar 9, 2016 Malinar u pokusaju, 1716 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Okaci snimak zvuka, odlican za ulazak u moto svet! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savic019 14 Napisano Septembar 10, 2016 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i snimka. Ne cuje se bas nesto na snimku,uzivo je skroz druga prica. Uzivo ima brutalan zvuk. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savic019 14 Napisano Septembar 11, 2016 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan zaboravih da stavim slike guma. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savic019 14 Napisano Septembar 15, 2016 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan Aktelnooo Cena: 1000e Kontakt: 064-334-87-94 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10659 Napisano Septembar 15, 2016 Hronični Motociklopata, 7393 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan lepo prede masina srecna prodaja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Septembar 15, 2016 Drug član, 2474 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Pedantan motorčić svidža mi se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savic019 14 Napisano Septembar 15, 2016 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Da kazem (mozda ga je neko zapazio),motorce je ove sezone obislo moto skupove u Paracinu,Cupriji,Sokobanji,zajecaru,boru,oko 1500km samo sa moto skupova bez i najjmanjeg problema.Sredjen je za sebe,ali zbog posla na zalost mora da ga menjam za 4 tocka.Da napomenem: Moze zamena i za Megana kacket uz moju doplatu do 1000e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Septembar 15, 2016 Drug član, 1714 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam odmah snimio da si bio u Paracinu htedoh da pitam kako si se proveo nego da ne brljam po oglasu, isto ko sto sada nisam:-). Inace ovo je vrlo dobra ponuda za nekog ko trazi takvu vrstu motora, srecno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savic019 14 Napisano Septembar 16, 2016 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam odmah snimio da si bio u Paracinu htedoh da pitam kako si se proveo nego da ne brljam po oglasu, isto ko sto sada nisam:-). Inace ovo je vrlo dobra ponuda za nekog ko trazi takvu vrstu motora, srecno. Bilo je odlicno. Kako putovanje,tako i cela manifestacija,lepo organizovano,meni je bilo odlicno. Za forumase,ako ima neko ko je zainteresovan mozemo i korekciju cene da napravimo,mozemo sve da se dogovorimo. Naso sam auto,valjda se nece prodati za mesec dana. Ko gleda ovu vrstu motora moze da iskoristi sad priliku,zagrejao sam se za autic pa ce da vidimo sta ce biti. Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1779 Napisano Septembar 16, 2016 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Daj mi Suzanu resto keša i tearaj http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/115366-2007-opel-astra-13-cdti-stationwagon/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savic019 14 Napisano Septembar 16, 2016 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan Daj mi Suzanu resto keša i tearaj http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/115366-2007-opel-astra-13-cdti-stationwagon/ Rado druze,ali prelazi moj budzet. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savic019 14 Napisano Septembar 23, 2016 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno. Za ozbiljne kupce moguc dogovor oko cene ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 108 Napisano Septembar 23, 2016 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: sv650s Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgleda, srecna prodaja.. Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savic019 14 Napisano Septembar 29, 2016 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,hvala.Aktuelno,aktuelnoo ! Moguca zamena za Renault Megan 1,5Dci uz moju doplatu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savic019 14 Napisano Octobar 1, 2016 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da dodam jos nesto. Moguca zamena i za auto Fiat bravo,Fiat punto,Alfu 147, Megane kacket 1,5dci. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savic019 14 Napisano Octobar 14, 2016 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan Prodat ! Moze lock. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...