matador97 6 Napisano Septembar 7, 2016 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: kraljevo Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan ne rade migavci ,msm svetli,al nece da treperi ,jebem li ga do cega je,slabo se razumem pa eto pitam ovde aa i sto se ulja za mesavinu tice koje bi mi bilo najbolje za yamahu tzr 125 ? http://www.upslike.net/imgdb/14247617_1010557582395068_517631523_o-71adb4.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Septembar 7, 2016 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Bilo koje samo FULL SINTETIC.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 8, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan A migavci ti mozda ne trepere zato sto ti je umr'o ovaj deo. http://m.ebay.co.uk/itm/Yamaha-TZR-50-indicator-flasher-relay-/141011108072 Moze biti i lose povezana instalacija. Rele migavca je jeftin i uglavnom pase i od raznih drugih motora/vozila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matador97 6 Napisano Septembar 12, 2016 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: kraljevo Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan moze od juga aa interesuje me zna li neko koji je kapacitet rezervoara za gorivo , onako od oka bih reko da ima 10L interesuje me da znam,zbog potrosnje,da propratim to malo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čone 0 Napisano Septembar 12, 2016 U prolazu, 5 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Aprilia RS 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ako bi neko mogao da mi kaze sta bih trebao da uradim ostalo je malo ulja u motoru i lampica za ulje svetli neko vreme vec i odlucio sam da sipam novo ulje e sad da li trebam da dosipam samo ili moram ovo staro da isipem prvo radi se o 2t motoru ulje koje mesa sa gorivom zato mi nekako logicnije da samo dosipam jer ne znam kako bih mogao da isipem staro.hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matador97 6 Napisano Septembar 12, 2016 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: kraljevo Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan ee cone veruj mi brate da sam sad upravo hteo da postavim isto pitanjee ...ima li ikakve veze ako sipam recimo motul (puna sintetika) preko recimo nekog tamo polusintetickog ulja neke druge marke?? da ne poje*em nesto tu brinem se,valjda nema to veze,al ipak da pitam,ne kosta me nista xD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čone 0 Napisano Septembar 13, 2016 U prolazu, 5 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Aprilia RS 125 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ne valja ako imas vec polusinteticko da sad sipes sinteticko a sad nzm za ovo sto sam ja pitao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...