sashac 8204 Napisano Septembar 9, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan 1. Marre2. Marko4522 i Petrana3. VladaSD i VesnaSD4. PedjaBgd i Kaja5. Wizard6666. Arakis i Goca7. Bocca8. Dusan Vrock (kum Boccin)9. Alekre i Alekrina10.Sashac & Duca11.Brca 95i &Dejana12. Golub (+1 a mozda i ne)13. mRadomir14.Makikt 15. Arso i Matija (David prva izmena) pod uslovom da ne bude kiše!!! 16. ZEMZEM + možda ženče 17.Aca Bovan & snajka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba1990 129 Napisano Septembar 10, 2016 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Krcedin-Indjija Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Marre 2. Marko4522 i Petrana 3. VladaSD i VesnaSD 4. PedjaBgd i Kaja 5. Wizard666 6. Arakis i Goca 7. Bocca 8. Dusan Vrock (kum Boccin) 9. Alekre i Alekrina 10.Sashac & Duca 11.Brca 95i &Dejana 12. Golub (+1 a mozda i ne) 13. mRadomir 14.Makikt 15. Arso i Matija (David prva izmena) pod uslovom da ne bude kiše!!! 16. ZEMZEM + možda ženče 17.Aca Bovan & snajka 18.Boba1990 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1418 Napisano Septembar 11, 2016 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan 1. Marre2. Marko4522 i Petrana3. VladaSD i VesnaSD4. PedjaBgd i Kaja5. Wizard6666. Arakis i Goca7. Bocca8. Dusan Vrock (kum Boccin)9. Alekre i Alekrina10.Sashac & Duca11.Brca 95i &Dejana12. Golub (+1 a mozda i ne)13. mRadomir14.Makikt15. Arso i Matija (David prva izmena) pod uslovom da ne bude kiše!!!16. ZEMZEM + možda ženče17.Aca Bovan & snajka18.Boba1990 19. Jasminko VIR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Septembar 11, 2016 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Marre 2. Marko4522 i Petrana 3. VladaSD i VesnaSD 4. PedjaBgd i Kaja 5. Wizard666 6. Arakis i Goca 7. Bocca 8. Dusan Vrock (kum Boccin) 9. Alekre i Alekrina 10.Sashac & Duca 11.Brca 95i &Dejana 12. Golub (+1 a mozda i ne) 13. mRadomir 14.Makikt 15. Arso i Matija (David prva izmena) pod uslovom da ne bude kiše!!! 16. ZEMZEM + možda ženče 17.Aca Bovan & snajka 18.Boba1990 19. Jasminko VIR 20. Sale-VFR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir V-tec 8 Napisano Septembar 11, 2016 U prolazu, 47 postova Lokacija: Đerdap Kladovo - Bratunac BIH Motocikl: Honda VFR 800 Vtec ABS (2002.) Prijavi odgovor kao problematičan 1. Marre 2. Marko4522 i Petrana 3. VladaSD i VesnaSD 4. PedjaBgd i Kaja 5. Wizard666 6. Arakis i Goca 7. Bocca 8. Dusan Vrock (kum Boccin) 9. Alekre i Alekrina 10.Sashac & Duca 11.Brca 95i &Dejana 12. Golub (+1 a mozda i ne) 13. mRadomir 14.Makikt 15. Arso i Matija (David prva izmena) pod uslovom da ne bude kiše!!! 16. ZEMZEM + možda ženče 17.Aca Bovan & snajka 18.Boba1990 19. Jasminko VIR 20. Sale-VFR 21. Damir (možda +1,... možda) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1088 Napisano Septembar 12, 2016 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 1. Marre2. Marko4522 i Petrana3. VladaSD i VesnaSD4. PedjaBgd i Kaja5. Wizard6666. Arakis i Goca7. Bocca8. Dusan Vrock (kum Boccin)9. Alekre i Alekrina10.Sashac & Duca11.Brca 95i &Dejana12. Golub (+1 a mozda i ne)13. mRadomir14.Makikt15. Arso i Matija (David prva izmena) pod uslovom da ne bude kiše!!!16. ZEMZEM + možda ženče17.Aca Bovan & snajka18.Boba1990 19. Jasminko VIR20. Sale-VFR 21. Damir (možda +1,... možda) 22. Usamljeni jahač 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17048 Napisano Septembar 12, 2016 Vozim motor, nisam BAJKER, 2360 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan 1. Marre2. Marko4522 i Petrana3. VladaSD i VesnaSD4. PedjaBgd i Kaja5. Wizard6666. Arakis i Goca7. Bocca8. Dusan Vrock (kum Boccin)9. Alekre i Alekrina10.Sashac & Duca11.Brca 95i &Dejana12. Golub (+1 a mozda i ne)13. mRadomir14.Makikt15. Arso i Matija (David prva izmena) pod uslovom da ne bude kiše!!!16. ZEMZEM + možda ženče17.Aca Bovan & snajka18.Boba1990 19. Jasminko VIR20. Sale-VFR 21. Damir (možda +1,... možda) 22. Usamljeni jahač 23.BokyBoy + 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 13, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan 1. Marre2. Marko4522 i Petrana3. VladaSD i VesnaSD4. PedjaBgd i Kaja5. Wizard6666. Arakis i Goca7. Bocca8. Dusan Vrock (kum Boccin)9. Alekre i Alekrina10.Sashac & Duca11.Brca 95i &Dejana12. Golub (+1 a mozda i ne)13. mRadomir14.Makikt15. Arso i Matija (David prva izmena) pod uslovom da ne bude kiše!!!16. ZEMZEM + možda ženče17.Aca Bovan & snajka18.Boba1990 19. Jasminko VIR20. Sale-VFR 21. Damir (možda +1,... možda) 22. Usamljeni jahač 23.BokyBoy + 1 24.BigDaddy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Septembar 13, 2016 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Sashac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Septembar 13, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan 21ог, ако положим, стављам се на списак Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaBgd 182 Napisano Septembar 13, 2016 The hunter, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 21ог, ако положим, стављам се на списак Ne propustaj dobro druzenje i klopu...zagrej stolicu i polozi ispit. Cekamo te. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Septembar 13, 2016 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan E do Q za subotu 24 septembra najavljuju kišu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaBgd 182 Napisano Septembar 13, 2016 The hunter, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan E do Q za subotu 24 septembra najavljuju kišu!!! Ima jos dosta vremena do gulasa, pa ce se i vremenske prognoze menjati. (ako treba oduvacemo oblake...hahahah) Svi se nadamo da ce nam biti lepo vreme i da cemo moci kao prosle godine da se suncamo i kupamo u jezeru dok se gulas bude krckao. U svakom slucaju restoran na Srebrnom jezeru ima veliku natkrivenu terasu gde se nalaze i stolovi tako da se kise ne plasimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 13, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakva kisa,ajte molim vas...ima bude vreme za medalju. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Septembar 14, 2016 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan *ebe mi se za kisu kad stignem, meni zbog voznje smeta. Mogu ja gulas da jedem i po pljusku Pa o tome ti pričam, po ACC petak i subota, 23. i 24. kiša, a nikada nešto nisam bio lud za vožnju po kiši. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Septembar 14, 2016 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Promenice se prognoza 4 puta do tada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 14, 2016 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Drugari.....ovo je pre svega druzenje, pa onda klopa (gulash) a voznja je usputna... Nikome nece biti zamereno, ako dodje autom .... mi iz organizacije sigurno dolazimo automobilima. Druga stvar, restoran je renoviran, terasa je pokrivena i dodatno sredjena, a imamo na raspolaganju i zatvoreni deo.....tako da nema opravdanja, ako ste raspolozeni za druzenje Zamolicu vas samo, da se strpite do sledece nedelje sa prognozama.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Septembar 14, 2016 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Drugari.....ovo je pre svega druzenje, pa onda klopa (gulash) a voznja je usputna... Nikome nece biti zamereno, ako dodje autom .... mi iz organizacije sigurno dolazimo automobilima. Druga stvar, restoran je renoviran, terasa je pokrivena i dodatno sredjena, a imamo na raspolaganju i zatvoreni deo.....tako da nema opravdanja, ako ste raspolozeni za druzenje Zamolicu vas samo, da se strpite do sledece nedelje sa prognozama.... Kapiram ja tebe Vlado šta kažeš ali mi je malo bljak da na druženje gde se okupljaju ljudi sa ovog foruma dolazim autom ili bilo kakvim drugim prevozom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3053 Napisano Septembar 14, 2016 8-bit, 1880 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kapiram ja tebe Vlado šta kažeš ali mi je malo bljak da na druženje gde se okupljaju ljudi sa ovog foruma dolazim autom ili bilo kakvim drugim prevozom. A kotlić umesto kacige ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 14, 2016 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Drugari.....ovo je pre svega druzenje, pa onda klopa (gulash) a voznja je usputna... Nikome nece biti zamereno, ako dodje autom .... mi iz organizacije sigurno dolazimo automobilima. Druga stvar, restoran je renoviran, terasa je pokrivena i dodatno sredjena, a imamo na raspolaganju i zatvoreni deo.....tako da nema opravdanja, ako ste raspolozeni za druzenje Zamolicu vas samo, da se strpite do sledece nedelje sa prognozama.... Kapiram ja tebe Vlado šta kažeš ali mi je malo bljak da na druženje gde se okupljaju ljudi sa ovog foruma dolazim autom ili bilo kakvim drugim prevozom. Druze, to je tvoj licni stav i naravno, ne zameram nikom ako ne dodje..... Ja sam prodao motor za off road voznju i opet ne propustam Kepojebinu...iskljucivo zbog dragih mi ljudi, koje tamo vidim.....ali to je moj licni stav, jer mi nije bljak da dodjem kolima, kombijem ili Vstromom da ih vidim. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Septembar 14, 2016 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Drugari.....ovo je pre svega druzenje, pa onda klopa (gulash) a voznja je usputna... Nikome nece biti zamereno, ako dodje autom .... mi iz organizacije sigurno dolazimo automobilima. Druga stvar, restoran je renoviran, terasa je pokrivena i dodatno sredjena, a imamo na raspolaganju i zatvoreni deo.....tako da nema opravdanja, ako ste raspolozeni za druzenje Zamolicu vas samo, da se strpite do sledece nedelje sa prognozama.... Bogami kada se setim proslogodisnjeg gulasa, rekao bih druzenje=klopa pa voznja . Druzenje i klopa/gulas se nekako upotpunjuju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba1990 129 Napisano Septembar 14, 2016 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Krcedin-Indjija Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6 Prijavi odgovor kao problematičan Za cega su ljudi pravili kisna odela ako ih ne koristimo.))))) Bez obzira na vreme kome se ide on ce doci.Ja i inace moj dobar prijatelj sa foruma mRadomir smo isli po magli i kisi na dedamrazijadu, a posto prvi put idem na druzenje i bajkerski gulas vreme nije presudan faktor al svakako prizeljkujem sunce.☀☀ Vidimo se... :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba1990 129 Napisano Septembar 14, 2016 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Krcedin-Indjija Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6 Prijavi odgovor kao problematičan Da ti iskreno kazem nemam ni ja kisno odelo nego cu pozajmiti od mRadomira koji me uvek spasava kad negde zataji. nego sto moram da nabavim jos jedno u slucaju da podje i zence..:)to mi dodje veci problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaBgd 182 Napisano Septembar 14, 2016 The hunter, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja vidim po prognozama nece nam ni trebati kisna odela, jer kise nece biti.Da vise ne mracimo sa kisom, vodimo polemiku i lupamo glavu, nego da se mi potrudimo da se okupimo u sto vecem broju i da sa slascu omazemo Milenkov (Drilingov) kotlic.Da opet ponovim ukoliko planirate da prisustvujete na VI BjB Gulasu vazno je da se upisete na spisak kako bi priblizno znali koliko ce biti ljudi i na vreme obezbedili dovoljne kolicine svega potrebnog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Septembar 15, 2016 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja vidim po prognozama nece nam ni trebati kisna odela, jer kise nece biti. Da vise ne mracimo sa kisom, vodimo polemiku i lupamo glavu, nego da se mi potrudimo da se okupimo u sto vecem broju i da sa slascu omazemo Milenkov (Drilingov) kotlic. Da opet ponovim ukoliko planirate da prisustvujete na VI BjB Gulasu vazno je da se upisete na spisak kako bi priblizno znali koliko ce biti ljudi i na vreme obezbedili dovoljne kolicine svega potrebnog. Ako je verovati ACCU WEATHER koji je pre dva daba za 23. i 24. septembar najavio kišu tokom celog dana jutrošnja prognoza kaže da će biti pretežno sunčano, što znači idealno!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...