dzenob1 0 Napisano Septembar 6, 2016 U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Pazar Motocikl: Tomos ATX Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,nov sam na forumu,pa izvinite ako sam postavio temu na pogresnom mestu. E ovako,imam tomos ATX,i imam problem sa karburatorom,znaci sve radi i ostalo,ali kad mu dam gas do daske on pocne da izbacuje benzin iz njega po malo,do cega je to? [/img] [/img][/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8562 Napisano Septembar 6, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan moraš da doliješ kompresiju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzenob1 0 Napisano Septembar 6, 2016 U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Pazar Motocikl: Tomos ATX Prijavi odgovor kao problematičan moraš da doliješ kompresiju. Kako mislis da dolijem? Sta treba uraditi,odnosno kako doliti kompresiju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Septembar 6, 2016 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan moraš da doliješ kompresiju. Kako mislis da dolijem? Sta treba uraditi,odnosno kako doliti kompresiju? Auuuuu Po slikama bih rekao da ti je taj karburator za kantu Al sačekaj da se javi majstor bokilić, da on kaže treba li tu dolivat i kompresiju ili ne 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzenob1 0 Napisano Septembar 6, 2016 U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Pazar Motocikl: Tomos ATX Prijavi odgovor kao problematičan moraš da doliješ kompresiju. Kako mislis da dolijem? Sta treba uraditi,odnosno kako doliti kompresiju? Auuuuu Po slikama bih rekao da ti je taj karburator za kantu Al sačekaj da se javi majstor bokilić, da on kaže treba li tu dolivat i kompresiju ili ne Posto sam amater za popravku motora,tek sam poceo da ucim,kako doliti kompresiju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Septembar 6, 2016 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan moraš da doliješ kompresiju. Kako mislis da dolijem? Sta treba uraditi,odnosno kako doliti kompresiju? Auuuuu Po slikama bih rekao da ti je taj karburator za kantu Al sačekaj da se javi majstor bokilić, da on kaže treba li tu dolivat i kompresiju ili ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1049 Napisano Septembar 6, 2016 Drug član, 552 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1. To nije njegov karburator 2. Zašto stoji tako nakrivo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzenob1 0 Napisano Septembar 6, 2016 U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Pazar Motocikl: Tomos ATX Prijavi odgovor kao problematičan uSTVARi mislim da je problem bio do toga,baš zato što je krivo stojao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadlaza 6 Napisano Septembar 6, 2016 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lepo baci taj karburator jer bing ne valja kupi nesto pristojno tipa mikunijev ili delortov.bingovi su poznati po nestabilnom radu cas rade ok cas guse i prelivaju.i poseti ovaj sajt-tomos srbija ili http://www.tomossrbija.com/forum/index.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzenob1 0 Napisano Septembar 6, 2016 U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Pazar Motocikl: Tomos ATX Prijavi odgovor kao problematičan Lepo baci taj karburator jer bing ne valja kupi nesto pristojno tipa mikunijev ili delortov.bingovi su poznati po nestabilnom radu cas rade ok cas guse i prelivaju.i poseti ovaj sajt-tomos srbija ili http://www.tomossrbija.com/forum/index.php Jel moguce i da gubi snagu nakon predjenih 2-3 km,dali je to isto mozda zbog karburatora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Septembar 6, 2016 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Moze tako da stoji karburator, al motor da vozis navaljen u desnu stranu, i dodaj mu pomocne tockice i nece vise da ti preliva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 730 Napisano Septembar 7, 2016 Zainteresovan, 339 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ubacis cilindar sa sve oklopom od apenca kao i karburator.skines go.no od fabrickog auspuha i ubacis klasican laser ayspuh,i onda imas ekstra motorce koje ide brze i bolje vuce a ne greje ko atx.ima ovih delova po oglasima a i celi apenci bez papira su 100-ak evra.ako ne planiras da ga zadrzavas zameni samo karb jer ovo je nesto budzeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 730 Napisano Septembar 7, 2016 Zainteresovan, 339 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ubacis cilindar sa sve oklopom od apenca kao i karburator.skines go.no od fabrickog auspuha i ubacis klasican laser ayspuh,i onda imas ekstra motorce koje ide brze i bolje vuce a ne greje ko atx.ima ovih delova po oglasima a i celi apenci bez papira su 100-ak evra.ako ne planiras da ga zadrzavas zameni samo karb jer ovo je nesto budzeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 730 Napisano Septembar 7, 2016 Zainteresovan, 339 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo baci taj karburator jer bing ne valja kupi nesto pristojno tipa mikunijev ili delortov.bingovi su poznati po nestabilnom radu cas rade ok cas guse i prelivaju.i poseti ovaj sajt-tomos srbija ili http://www.tomossrbija.com/forum/index.phpJel moguce i da gubi snagu nakon predjenih 2-3 km,dali je to isto mozda zbog karburatora?Ako ti je fabricki auspuh skini ga i ocisti pa probaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzenob1 0 Napisano Septembar 7, 2016 U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Pazar Motocikl: Tomos ATX Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li je fabricki,tako sam ga uzeo pre jedno 20-tak dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 730 Napisano Septembar 7, 2016 Zainteresovan, 339 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Fabricki je kros varijanta,imas slike na netu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4257 Napisano Septembar 7, 2016 motoras, 2460 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Na slikama se slabo vidi,ali mi se cini da je ovde cilindar sa kosim usisom. Moguce da zato ne moze da se namesti karburator u normalan polozaj jer smeta nosač motora.. Taj cilindar ide na apn ram,a tu bi trebalo staviti atx,bt ili kao sto kolega rece apn cilindar. I karb izgleda lose. Tačnije kao siber da je potrošen. Dobra bi bila kombinacija sa apn ili atx cilindrom i karburatorom od apn i neki rezonantni auspuh za bt. Ili bt set-up koji uvek zadovoljava... Nista ne treba dolivati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Septembar 7, 2016 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ma turi tu makar od ctx-a masinu pa se vise nece gusiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 7, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Nemas ti problem sa karburatorom vec ti je ceo motor problematican ! Ovo na tvom avataru je ATX ( pretpostavljam tvoj ) . Karburator ti je od T 15 - stari tip ( a izgleda ko da su ga sutirali po ulici ) , a cilindar ti je takodje od T 15 - stari tip sa kosim usisom. Ko zna sta i od cega su delovi u samom motoru ( klip, radilica, paljenje . . . ) ! Ako mislis da se sa ovim vozis bez problema, nadji nekog dobrog majstora, skinite masinu i rasturite pa sklopite da to valja i kako treba. Ovako ces samo da se patis drndajuci se oko karburatora, a ko zna sta mu jos fali ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzenob1 0 Napisano Septembar 7, 2016 U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Pazar Motocikl: Tomos ATX Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetima,kad sam ga kupio bio sam skoknuo do jednog majstora,rekao mi je da je menjac i masina u perfektnom stanju,samo treba malo to da se zastiti,radim puno. Sad svakako jos malo neka gura pa ce da ide na farbanje i generalka da mu se radi komplet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 730 Napisano Septembar 7, 2016 Zainteresovan, 339 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Atx je inace prvi motor koji sam sam kupio.iskreno bt je majka za njega,vozio sam ga jedno vreme sa cilindrom od pumpe za vodu 42 klip cini mi se,uglavnom resio sam sve ubacivanjem karburatora i cilindra od apenca sa oklopom i ventilatorom i najjeftinijim laser auspuhom.evo ga kod mene u gradu jos se vozi a prodao sam ga pre 14 god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4257 Napisano Septembar 7, 2016 motoras, 2460 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Atx je inace prvi motor koji sam sam kupio.iskreno bt je majka za njega,vozio sam ga jedno vreme sa cilindrom od pumpe za vodu 42 klip cini mi se,uglavnom resio sam sve ubacivanjem karburatora i cilindra od apenca sa oklopom i ventilatorom i najjeftinijim laser auspuhom.evo ga kod mene u gradu jos se vozi a prodao sam ga pre 14 god.To treba da otkupis nazad. Neka stoji... Leba ne traži. .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 730 Napisano Septembar 7, 2016 Zainteresovan, 339 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zapljuvao sam ga odavno kod sadasnjeg vlasnika nego lepo ga sluzi pa mu se ne prodaje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Septembar 7, 2016 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan inace ovaj ilindar sa kosim usisom je t t15sl i to su odlicni cilindri.kada je. dobrom stanju ide bolje nego klasican 15 cilindar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...