jax 0 Napisano Septembar 5, 2016 U prolazu, 95 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: gpz 1000rx streetfight Prijavi odgovor kao problematičan Dali mi neko moze pomoci,ili mozda da mi preporuci osobu koja moze da mi usluzno ispolira alufelne na motociklu do visokog sjaja?Ili da mi preporuci osobu koja to vrsi sa vibro granulama?Unapred zahvalan Milorad iz Zrenjanina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1997 Napisano Septembar 5, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ако ти Темерин није далеко имам човека Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jax 0 Napisano Septembar 6, 2016 U prolazu, 95 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: gpz 1000rx streetfight Prijavi odgovor kao problematičan Dali mi mozete dati bilo kakav kontakt? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Septembar 6, 2016 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Andjelo je polirao ranije ako ne gresim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Septembar 6, 2016 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan https://www.facebook.com/SukiAlloyClinic/?fref=ts Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Septembar 6, 2016 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Andjelo je polirao ranije ako ne gresim Ne gresis, odlicno radi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...