Nidža016 159 Napisano Septembar 5, 2016 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NX125, Suzuki DR-Z400E Prijavi odgovor kao problematičan Par fotki sa poslednje lagane vožnje od Kukavice, prema Čemerniku, blizu Vlasinskog jezera, do lovišta Kačer-Zeleničje i nazad. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža016 159 Napisano Septembar 13, 2016 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NX125, Suzuki DR-Z400E Prijavi odgovor kao problematičan Prvi skup na Kukavici pod nazivom ''Enduro Kukavica 2016''. Saradnja tri kluba, MK Tulovo (Tulovo), MK Poljanički Vukovi (Vranje), MK Vučje (Vučje). Do sada smo bili raštrkani, kopali planinske puteve po Kukavici, isprobavali razne trase, moguće i nemoguće, a ovog vikenda smo odlučili da se skupimo na jednom mestu i uspeli smo u tome. Iskoristili smo veliki događaj ''Pohod na Kukavicu'', koji organizuje Planinarsko Smučarsko Društvo Kukavica iz Leskovca u planinarskom domu ''Preka Voda'' na Kukavici i rešili da planinarimo na malo drugačiji način. Organizacija je počela spontano, svega par ljudi se odazvalo, plan je bio da kampujemo gore i prisustvujemo žurci koju su pravili planinari, ali smo odustali zbog toga... A onda neposredno pre vikenda Vukovi javljaju da dolaze, probudili smo uspavane vozače i iz našeg kluba i krenuli... Dogovor je bio da se nađemo svi gore kod planinarskog doma i planinari su se našli u čudu kada je zagrmela planina. Zadovoljan sam i srećan što smo se okupili u tolikom broju, iako je falilo još dvadesetak vozača, neki nisu mogli, a neki nisu hteli... Drago mi je da smo napokon krenuli u nešto ozbiljno i da nismo više par entuzijazista već smo sada velika i složna ekipa gde nije bitno ko šta vozi, već da se vozi... Sledeće godine ćemo ovu manifestaciju podići na viši nivo, napraviti dobru i tešku trasu koja će obići najlepša mesta na Kukavici i nadam se da će ovako nešto postati tradicija i da će nam se u narednim godinama pridružiti i ljudi iz drugih gradova! Hvala svim drugarima koji su upriličili događaj, vidimo se uskoro Ispred hotela ''Vlaina'' na Kukavici. Ispred planinarskog doma ''Preka voda'' na 1400mnv. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža016 159 Napisano Septembar 18, 2016 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NX125, Suzuki DR-Z400E Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam malo išao put planine, put je nekad bio u dobrom stanju, ali sad ga je voda uništila. Mada, kada gledam ovako na slikama i ne izgleda baš opasno, tačnije, ne može se proceniti strmina, ali znate onaj osećaj kada ne znate hoće li zadnji točak da preteče prednjeg, ali pregrmesmo moja hondica i ja... Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 18, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Lep puteljak, čini mi se idealan za motor Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža016 159 Napisano Septembar 19, 2016 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NX125, Suzuki DR-Z400E Prijavi odgovor kao problematičan Da, često tu vozimo, mada za moje soft enduro magare od 125cm nije baš preporučljivo, zato kada ga prolazim, gledam da ga prolazim na dole, odnosno nizbrdo. Mada nekada nemam izbora, kao tog dana, gde se na poslednjoj slici vidi moj trag od gume kada sam išao odozdo, jer ta stena stoji skoro vertikalno, pa je zaje*ano za teže i slabije motore da je prejašu, a ova vododerina je do kolena, jednom po nekom blatu sam se jedva iščupao iz nje. Inače ovaj putić mi je na 1km od kuće. Za trening, dušu dalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža016 159 Napisano Januar 26, 2017 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NX125, Suzuki DR-Z400E Prijavi odgovor kao problematičan Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža016 159 Napisano Januar 26, 2017 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NX125, Suzuki DR-Z400E Prijavi odgovor kao problematičan Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža016 159 Napisano April 19, 2017 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NX125, Suzuki DR-Z400E Prijavi odgovor kao problematičan Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža016 159 Napisano Jun 5, 2017 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NX125, Suzuki DR-Z400E Prijavi odgovor kao problematičan Ovako je bilo kod nas u Nedelju. Mnogo zabave na jednom mestu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža016 159 Napisano Jun 5, 2017 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NX125, Suzuki DR-Z400E Prijavi odgovor kao problematičan Neće slika da se otvori, pa ajde ovako da probam...Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...