Mediterraneo 1766 Napisano Mart 8, 2017 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Mamis me, mamis Jasminko, ali uspesno odolevam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1416 Napisano Mart 8, 2017 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan E sad si baš našao da budeš čvrstog karaktera . Budi malo nestašan, radoznao... . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Mart 11, 2017 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan imam ja motor do 2000 evra al je sigurno veliki i tezak za obuku mada ko zna ne voze seka perse motore a nismo ni sitni ko japanci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1416 Napisano Mart 11, 2017 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Eh, to je da meni izmami uzdah , mnogo mi se sviđa, ali za većinu početnika, koji se tek obučavaju da voze motor, to je ipak previše i jako i dugačko i teško . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Mart 11, 2017 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Drugar ima Fazer 600 2002 god, mislim da rece da bi ga prodavao. Da li si zainteresovan, da vas povezem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1416 Napisano Maj 7, 2017 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Potraga se nastavlja. Dakle neki naked sa 4 cilindra, zgodan za obuku novih bajkera. Cena oko 2000 eura. Može i skuplje ali uz zamenu za moj SV 650 iz 2001 godine i moju doplatu po dogovoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...