Milan Stankovic 38 Napisano Septembar 2, 2016 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan Dali neko moze da mi kaze kada se odrzava neki naredni moto skup na jugu Sbije? I zasto na kalendaru nema ni jednog oznacenog datuma za moto skupove? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan Stankovic 38 Napisano Septembar 2, 2016 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pise da je oboren ovaj sajt!? Ne moze se nista videti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan Stankovic 38 Napisano Septembar 2, 2016 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan ok, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
farmaceut 25 Napisano Septembar 9, 2016 U prolazu, 77 postova Lokacija: Žabljane, Vucje, Srbija Motocikl: Sprint Prince 125 i Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja u toku komso jug Srbije zavrsava moto zurke sa Brestovcem. Mozda gresim, ali ako je stvarno tako, spremaj se dogodine za Nis, Vucje, Pirot, V.Han, B. Cifluk,Grdelicu, Brestovac.... i mozda se pojavi jos neko selo u okolini.... a Leskovac tesko jer je on GRAD. Pozdrav i sretacemo se dogodine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Septembar 10, 2016 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja u toku komso jug Srbije zavrsava moto zurke sa Brestovcem. Mozda gresim, ali ako je stvarno tako, spremaj se dogodine za Nis, Vucje, Pirot, V.Han, B. Cifluk,Grdelicu, Brestovac.... i mozda se pojavi jos neko selo u okolini.... a Leskovac tesko jer je on GRAD. Pozdrav i sretacemo se dogodine. dali radi još onaj restoran supovo ( SUP - MUP ) prema centrali i Đokinim virovima. Tamo se dobro radio roštilj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan Stankovic 38 Napisano Septembar 10, 2016 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno komso za informacije. Spremamo se ja i moj MZ-jac polako za narednu godinu pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 12, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja u toku komso jug Srbije zavrsava moto zurke sa Brestovcem. Mozda gresim, ali ako je stvarno tako, spremaj se dogodine za Nis, Vucje, Pirot, V.Han, B. Cifluk,Grdelicu, Brestovac.... i mozda se pojavi jos neko selo u okolini.... a Leskovac tesko jer je on GRAD. Pozdrav i sretacemo se dogodine. Pa ako bi se Leskovcani organizovali, mogli bi da naprave skup u Vinarce na aerodromu ( piloti i motociklisti su se uvek dobro slagali ) . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
farmaceut 25 Napisano Septembar 18, 2016 U prolazu, 77 postova Lokacija: Žabljane, Vucje, Srbija Motocikl: Sprint Prince 125 i Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan mile-tu fazer-u pozdrav. restoran supovo koji si ti zapamtio po dobrom rostilju trenutno ne radi (kao i sve ostalo u Vucju) a djokini virovi su tu ali su ove godine odneli jos jedan mladi zivot, naime gupa dece se setala oko virova i decak se okliznuo i utopio. Ispod hidrocentrale je obnovljena brana na reci i koliko toloko uredjeno kupaliste sa pratecim objektima i spasiocima. a za rostilj se ne brini ima restoran i par kafanica u samom vucju gde se pravi isto onako dobar rostilj. a i rekorder Ginisa za najvecu pljeskavicu na rostiljijadi u Leskovcu je covek iz Vucja. pozdrav brate i uzivaj u voznji jer je tebi sezona jos u toku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forshizzle 1729 Napisano Septembar 19, 2016 slàinte mhath, 1071 postova Lokacija: Holandija Motocikl: FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Zar ovi nista ne organizuju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Novembar 7, 2016 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan mile-tu fazer-u pozdrav. restoran supovo koji si ti zapamtio po dobrom rostilju trenutno ne radi (kao i sve ostalo u Vucju) a djokini virovi su tu ali su ove godine odneli jos jedan mladi zivot, naime gupa dece se setala oko virova i decak se okliznuo i utopio. Ispod hidrocentrale je obnovljena brana na reci i koliko toloko uredjeno kupaliste sa pratecim objektima i spasiocima. a za rostilj se ne brini ima restoran i par kafanica u samom vucju gde se pravi isto onako dobar rostilj. a i rekorder Ginisa za najvecu pljeskavicu na rostiljijadi u Leskovcu je covek iz Vucja. pozdrav brate i uzivaj u voznji jer je tebi sezona jos u toku. Hvala na informacijama farmaceut. sada sam tek vidio odgovor pa izvini što tek sada odgovaram. Vucje je lijep gradic pa cu se, nadam se, vratiti barem još jednom. pozdrav i tebi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giga Kle 118 Napisano Decembar 2, 2016 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan Interesantno. Molim sve one koji znaju da malo ranije ovde ili u posebnoj temi uz obavestenje objave moto skupove na jugu Srbije veoma sam zainteresovan. Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
farmaceut 25 Napisano Februar 8, 2017 U prolazu, 77 postova Lokacija: Žabljane, Vucje, Srbija Motocikl: Sprint Prince 125 i Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Giga brate, tek sam sad video tvoj tekst ali ti za 2017. godinu obecavam blagovremena obvestenja o moto skupovima na jugu od mene. Pozdrav od apotekara iz Vučja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra951 10 Napisano Mart 3, 2017 U prolazu, 26 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: Yamaha Virago 535 - zvana "Bjuti" Prijavi odgovor kao problematičan Moze obavestenje za jug i meni Pozdrav Послато са ALE-L21 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tantal 18 Napisano April 5, 2017 U prolazu, 14 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Shadow VT 750 C2 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi vikend u Junu mesecu planira se moto skup Rolling Wheels MC chapter Niš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano April 5, 2017 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Kad je skup u vucju i ja sam planirao ove godine posetu vucju.Ima li nekakav privatni smestaj u vucju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano April 5, 2017 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Kad je skup u vucju i ja sam planirao ove godine posetu vucju.Ima li nekakav privatni smestaj u vucju i mene interesira kada je, namjera mi je posjetiti Leskovac pa ako je u neko vrijeme malo prije ili malo poslije dalo bi se razvuci. imam i dobre prijatelje u Vucju. ako netko zna neka napiše datum održavanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cipotm 102 Napisano April 6, 2017 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: MURSKA SOBOTA --- SLOVENIJA Motocikl: YAMAHA FJR 1300A Prijavi odgovor kao problematičan Prvi vikend u Junu mesecu planira se moto skup Rolling Wheels MC chapter Niš Poz! To je onda od 2.06. - 4. 06. , tada se nalazim u nisu , interesuje me lokacija .... lp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tantal 18 Napisano April 6, 2017 U prolazu, 14 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Shadow VT 750 C2 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi vikend u Junu mesecu planira se moto skup Rolling Wheels MC chapter Niš Poz! To je onda od 2.06. - 4. 06. , tada se nalazim u nisu , interesuje me lokacija .... lp ul. Sarajevska na putu ka ulazu na vojni aerodrom Rolling Wheels MC - Chapter Niš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4282 Napisano April 6, 2017 motoras, 2470 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Svake godine za vikend blizu Vidovdana je moto skup na jugu Srbije u Mitrovici. U stvari,skup motorista je u Beogradu,a onda ide defile do Mitrovice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gora-munja 329 Napisano April 7, 2017 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Balansero Prijavi odgovor kao problematičan Nikako ne propustiti "BRESTOVAC" (kod Leskovca), prošle godine 27.08. i mislim da je uvek zadnje nedelje u avgustu. >>MⒶТОРЦИ<< Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexason 127 Napisano April 30, 2017 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR Prijavi odgovor kao problematičan Nije bas krajnji jug Srbije, ali je juzna polovina Otvaranje moto sezone u Krusevcu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexason 127 Napisano Maj 4, 2017 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR Prijavi odgovor kao problematičan Odlozeno otvaranje i defile za 14. zbog kise koja se najavljuje za ovu nedelju.. Napravicu sutra temu sa detaljima o tom dogadjaju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...