Aki 86 Napisano Mart 31, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Posto smo se prosli vikend odlicno proveli sa ekipom Ni-Bg-Pn na voznji kraj reke Grze i obisli par znamenitosti u tom kraju, odlucimo se da ponovimo turu u nesto vecem broju . Dogovor je bio da se nadjemo oko 11h na pumpi posle naplatne rampe(koju Pit ne placa ;D)u Paracinu i nadjemo se sa ekipom. Svratimo do Pauka u Paracin na kafu kupimo sta je nam je potrebno i nastavimo ka Grzi do Paukove vikendice gde cemo praviti rostilj i sve sto ide uz to. Tako i bese, stigosmo u Paracin(malo smo kasnili zbog Pit-ovog 2t racing TDM-a ;D) , pa kod Pauka kuci okupljanje i druzenje sa njegovim lepim kucicima i onda nastavili put do Lisija . U Lisiji se nalazi manastir i predivan park sa mini vodopadima gde smo napravili par fotografija, posetili manastir i napravili mali predah a onda se uputili ka reci Grzi i krajnjem cilju (cevapima ;D), t.j. vikendici g-dina Pauka i posetu izvora reke Grze kao i jezerima koji su u blizini izvora reke. Naravno , sve smo to posetili, ovekovecili fotografijama i proveli jedan lep dan u okruzenju predivnog kraja izvora reke Grze koji je stvarno raj za oci sa prijateljima bajkerima kojima nikad ne nedostaje smisao za humor ;D ;D ;D. Veliko hvala domacinu Nenadu (Pauku) i njegovim roditeljima koji su nas ugostili extra i bili izvanredni domacini .Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Mart 31, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Mart 31, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan slike... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Mart 31, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Mart 31, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan slike... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Mart 31, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan vidi se da se uzivalo zao mi sto se nisam pridruzio ali bice prilike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1851 Napisano Mart 31, 2008 Vlasnik sajta, 5358 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Bravo ljudi! Izgleda da su forumasi vikend maksimalno dobro iskoristili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Mart 31, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Druzenje je bilo na nivoju . Bilo bi lepo da i ostali koji imaju slike ovde okace. Da bar imam jednu na kojoj nisam zaspao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Mart 31, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Xaxaxa,ovo je ekstra,lalajko uzivaj u slikama ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Mart 31, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan nasa ekipica [4 bajka, 6 ljudi] se provozala do slankamena na riblju corbu ali nemam nijednu fotku sa puta, samo iz kafane u svakom slucaju, super vikend Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano Mart 31, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna tura, fotke savrsene (malo ste vise forsirali manekenski zanr, mislim na poziranja) ali nesto sto mi se najvise svidelo je akijeva honda. Ljudi to je zlo od motora ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Mart 31, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna tura, fotke savrsene (malo ste vise forsirali manekenski zanr, mislim na poziranja) ali nesto sto mi se najvise svidelo je akijeva honda. Ljudi to je zlo od motora ;D ;D ;D ;D ;D jeste, jeste derem ove klavijature od 850 ccm ;D ;D ;D a i tvoj motor izgleda extra , da nije mozda HONDA bre ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Mart 31, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan verovatno ljudi nisu koristili sve oktave pa ti se ucinilo da ih deres Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
buca 46 Napisano Mart 31, 2008 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Pancevo - Bliski Istok Motocikl: Yamaha XVS 650 classic Prijavi odgovor kao problematičan Istovremeno na dva mesta jos nekako i mogu ....al na tri jos nisam naucio :...bravo momci, na slikama se vidi da vam je bilo sjajno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Mart 31, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan verovatno ljudi nisu koristili sve oktave pa ti se ucinilo da ih deres Dobar je Aki ne smem da mu se zameram ,kako je poceo sa putopisima mozda nije daleko dan kada ce da postane i urednik a kako zna sve moje tajne u vezi voznje ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Mart 31, 2008 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima... Reci mi Pit kako je Aki jurio za tobom posle par rakijica i piva... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smith 11 Napisano Mart 31, 2008 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Negotin Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da postavim par slika i da se zahvalim Pauku i njegovim roditeljima na organizaciji i gostoprmistvu.Bilo je odlicno i vidimo se nadam se u Nisu. Kod manastira Eh ta Africa(Honda je to) ;D ;D ;D Tehnicki razgovori Za Vladamira(duhovnog vodju) :) Ribolovac trazi ribu !!! :D Toliko od mene.Pozdrav!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6386 Napisano Mart 31, 2008 Enduraš, 6381 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Lepa voznjica (meni kratka), jos lepse druzenje u lepom ambijentu sa prijatnim ljudima, sta covek vise da pozeli ? Vec se naslucuje da ce se ovog leta ponoviti mnogo ovakvih i slicnih okupljanja, sto spontanih, sto organizovanih. Uhh jedva cekam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Mart 31, 2008 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da ste se lepo proveli i da vas je poslužilo lepo vreme a bogami i roštilj... brawo! Nego jel nam se ono Aki malo gojucnuo ili mi se učinilo... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 31, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan nije ni pocela sezona kako treba a vi se vec poceli gojite,,,,kako li ce tek biti na kraju sezone.... ako ako,,lepa voznja je bila .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano April 1, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da ste se lepo proveli i da vas je poslužilo lepo vreme a bogami i roštilj... brawo! Nego jel nam se ono Aki malo gojucnuo ili mi se učinilo... ;D Jesam, jesam (odo u 100+) super teska ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
herodikus 3 Napisano April 1, 2008 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: beograd Motocikl: fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci, slike su sjajne, vidi se da ste se sjajno proveli (i najeli). Pozdrav za sve bajkere i Pauka (jedino njega znam iz ove ekipe). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano April 1, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci, slike su sjajne, vidi se da ste se sjajno proveli (i najeli). Pozdrav za sve bajkere i Pauka (jedino njega znam iz ove ekipe). Polako,upoznaces celu ludu ekipu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6386 Napisano April 1, 2008 Enduraš, 6381 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ludjeg od tebe nema, tako da sto se tice ludosti kao da je upoznao celu ekipu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano April 1, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ludjeg od tebe nema, tako da sto se tice ludosti kao da je upoznao celu ekipu Cut bre,ne kvari mi autoritet ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...