QmBGD 4145 Napisano pre 4 sati (promenjeno) Drug član, 934 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Čitanje poruka u vožnji i odgovaranje na iste glasom (pa pretvara u tekst) je meni najveća korist ove aplikacije, koja mi nedostaje na trenutnom motoru. Isto i za kontrolu muzike je značila... Meni se dopalo kako posle vožnje izvuče mapu, pauze, prosečnu brzinu, vremena... Promenio pre 4 sati član QmBGD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 179 Napisano pre 20 minuta Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White Prijavi odgovor kao problematičan To za statistiku je okej, a kontrole za muziku recimo rade samo za odredjene aplikacije na iOS. Turn by turn navigacija prilicno neupotrebljiva, a glasovne poruke opet verovatno zavise i od aplikacije, uredjaja, jezika na kom se pise.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...