blazevski 3 Napisano Avgust 28, 2016 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Kao prvo hteobih da pozdravim svi na forumu.Od nedavno sam uzeo navedeni model XT-600 tenere sa oznakom :2wj 000 764 proizedena 1991 godine donesena iz Svajcarije. Malo ko se brinuo o istom i isti nije sacuvan .Uzeo sam ga za nekih 450 evra ali zato ima dosta stvari koje mu fale .Da pocnem iz pocetku kao sto sam naveo problem sa auspuhom jer stvarno je puno bucan i ne bih hteo da mi komsije reaguju .Koliko se moze videti na slikama od alspuha vidi se da nema onaj umetak na pocetku(izlazu) alspuha nesto kao prigusivac,jer se vidi da je jedan mali straf skinut i da ima jednu malu rupu i mislim da je radi toga i bucan .Zanima me dali se moze nesto uraditi improvizirati da bi se isti stisio jer neznam kako to izgleda da bih nesto uradio.Drugi problem je kod kilometraze jer onaj desni deo (polovinu) nepostoi prepostavljam da si tu bile signalizacije za ulje ,neutral menjaca ,zmigavce i temperature sve ovo su moje prepostavke.jos nemam stranicne retrovizore neznam koje osim originale bi se uklopile ,nema onu plastiku kod akumulatora sta ga skriva i nema sajlu za kilometrazu ,i primetili smo da kada radi curi nam po mali ulje iz rezervara koji je ispod sica ali iz samok kapaka prepostavljamo da na istop nema onu prstenastu gumu .To je za sada sto smo videli isti jos nismo ga ni propisno i provozali ,nego uzeli i doneli kuci pa sada smo navukli i same probleme,ali videcemo .nadamo se da cemo dobiti neku preporuku da resimo problem jer i sa rezervnim delovima nezanmo kako cemo se snaci jedino u Solunu ali i tamo se treba znati gde da se trazi .Izvinjavam se na duzini teksta iako imamo jos pitanja ostavicemo za drugi put . Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Avgust 28, 2016 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ako budes hteo da menjas auspuh imam ja fabricki i tih auspuh od yamahe tte600 skoro nov...dacu ga jeftino...recimo 20 evra.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlexaEnduro 64 Napisano Avgust 30, 2016 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 600R Honda CT110 (trail) Prijavi odgovor kao problematičan Aj ako ti nije tesko uslikaj motor pa postavi koju sliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blazevski 3 Napisano Avgust 31, 2016 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav U vezi prodaje alspuha poslao sam vam privatnu poruku dolazi u obzir .Evo neke slike koe sam na brzinu poslikao Pozdrav blazevski 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...