Jašim 5177 Napisano Avgust 27, 2016 Pana, 513 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.norauto.fr/produit/lot-de-2-avertisseurs-a-ultrasons-pour-animaux_490185.html - Danas na buvljaku u NS nađem . Cena 100 din . Ima ih još ,originalno zapakovani u kutijama sa ostalom robom. "Prodavci" nisu bili upućeni šta prodaju : Neki đavo , deluje na životinje . Inače ove stvarčice, namontirane na motor/auto , navodno kada se krećete brže od 50km/h svojim visokofrekventnim pištanjem drže životinje dalje od puta . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 28, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao da postoji ovako nesto... Ako radi, pa to je odlicno.. Cuva i nas (motoriste) od zivotinja i obratno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Avgust 28, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Где стоје на најлону, како да их нађем следеће недеље? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 28, 2016 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sam video pre 4-5 godina na jednom motoru, i kad mi je vlasnik objasnio cemu sluzi ostao sam u neverici. Kao to proizvodi neke zvuke koje mi ne cujemo a utice na zivotinje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 499 Napisano Avgust 28, 2016 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u firmi imao te zujalice protiv miseva ,nista nije pomagalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lunja 81 Napisano Avgust 28, 2016 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda rd 04, Vespa px 200e Prijavi odgovor kao problematičan Nije ni moglo da pomogne za miševe ako je stacionarno postavljen. Određene frekvencije se proizvode u pokretu i prolasku, strujanja vazduha kroz uređaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bankbase 50 Napisano Avgust 28, 2016 U prolazu, 70 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 CS Prijavi odgovor kao problematičan pa to je vazdušna kočnica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Avgust 28, 2016 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao da postoji ovako nesto... Ako radi, pa to je odlicno.. Cuva i nas (motoriste) od zivotinja i obratno. radi sigurno ,ja vec dugo to koristim i vidjao sam srne koje pasu pored puta i koje dizu glavu i gledaju prema meni dok sam prolazio, znaci cuju a dosad se nisam sudario ni sa jednom daleko bilo sto znaci da ih sigurno ne privlaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexason 127 Napisano Avgust 28, 2016 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR Prijavi odgovor kao problematičan @peratrap, kako je sa psima i mackama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Avgust 28, 2016 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan nisam peimetio da na njih ima ikakvog uticaja ali oni nisu divljac Sent from my X1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Avgust 28, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Gde se montira i kako izgleda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Avgust 28, 2016 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Da li reaguje na zivotinje za volanom...nekako se on njih najvise plasim.. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fischer 10 Napisano Avgust 28, 2016 U prolazu, 67 postova Lokacija: Bad Wörishofen Motocikl: Yamaha xv535 virago Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Avgust 28, 2016 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Stvar funkcioniše, ali nemojte se previše zanositi. Uvek se prodaju po dve "žviždaljke" koje proizvode visokofrekventne zvukove nečujne ljudskom uvetu. Jedna te zvukove proizvodi do 50km/h, druga iznad toga.....kod divljih životinja te žviždaljke još imaju efekta, dok kod domačih nikako, jer su obično več navikle na taj zvuk, tako da pažljivo po gradu i selima....viđao sam raznorazne varijante tih žviždaljka i uvek su u paru.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Avgust 28, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan За постављача теме (да не изговарам име у вокативу ), где да нађем на најлону то? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5177 Napisano Avgust 30, 2016 Pana, 513 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan За постављача теме (да не изговарам име у вокативу ), где да нађем на најлону то? E izvini, nisam bio za kompom. Na buvljaku , glavni ulaz sa ulice , prođe se onaj pokriveni deo. Odmah tu , na kraju nadstrešice. Kutije su razbacane na zemlji sa raznom robom iz Francuske. Evo kako izgleda : https://www.norauto....aux_490185.html https://www.amazon.fr/HOBI-SIFFLETS-ULTRASONS-COLLISION-CHEVREUILS/dp/B000WBBHUY/ref=pd_sim_107_2?ie=UTF8&psc=1&refRID=TPJN0NSVJ6CYX9KH8B6M 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5177 Napisano Avgust 30, 2016 Pana, 513 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Septembar 3, 2016 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan uvoznik. Krnja jela doo Crvenka tel.025731887 0638888077 www.krnjajela.com Sent from my X1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daxon81 31 Napisano Septembar 4, 2016 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: nis Motocikl: kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Moz neko meni to da kupi i posalje za Nis,bio bih zahvalan,trazio sam ovde niko ni ne zna za tako nesto.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1402 Napisano Septembar 4, 2016 Zainteresovan, 459 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan obidjoh danas najlon uzduz i popreko i ne nadjoh nista ni nalik ovome. pitao na par mesta gledaju me kao da nisam sav svoj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Septembar 4, 2016 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan sto ne nazovete uvoznika pa neka on posalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 255 Napisano Septembar 4, 2016 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan Htedoh i ja danas da kupim te pistaljke ali nema ih nigde na najlonu, jos razmisljam da uzmem nekoliko komada visak ako nekom zatreba a da nije iz NS da ucinim uslugu, kad ono.... mosa, nemaaaa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5177 Napisano Septembar 5, 2016 Pana, 513 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan - Ovaj vikend se datumski poklopio sa vešerom u Rumi. Pola buvljaka se preseli. Jbg . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1402 Napisano Septembar 5, 2016 Zainteresovan, 459 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan ko nece da ceka sledecu pijacu na najlonu, ima ih u prodavnici u novom sadu ali za 350rsd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Septembar 16, 2016 drrmrr, 759 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam to ranije iz Slovenije, malo su drugaciji. ( kao kockice ) sa po dve rupe.. Jednu na kawi drugu na opel Combu....nikad nista vise nije preletalo put. Prodjemo motorima srndaci pored puta ni ne pomisljaju da prodju, dok konj ili ker...ne zarezuje me 5%... NEko kaze radi , neko da je to prevara...nemam pojma , ali od kad to imam nikad nista vise nije pretrcalo put... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...