ARES 1240 Napisano Avgust 26, 2016 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem novu race kacigu iz naslova. Velicina L. Uz kacigu ide dodatno i tamni-smoke vizir i pinlock. Slike su sa neta, veceras kacim moje. Cena je 240eura. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1240 Napisano Avgust 30, 2016 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Evo pravih slika. Meni je mala ali sam odusevljen kako je kaciga uradjena. Kvalitet postave unutra je fenomenalan. Mislim da je kvalitetnije uradjen od Shoei i Arai. Mislim da je cena i vise nego povoljna za race kacigu ovog ranga. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Septembar 7, 2016 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Odlicne kacige! Ja jos uvek nisam prezalio sto sam za jeftiniji model promasio velicinu. Kome treba dobra kaciga za stazu ili R-a eto dobre prilike. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...