DraganNS 8136 Napisano Avgust 28, 2016 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Znaci, zemi zinulo pedu za malo extra komfora "not inclouded in price". Kako mnogi preduzetnici padaju na sitnim ali, vrlo cesto, veoma bitnim stvarima! Samo napred,jedva cekam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beban 7 Napisano Avgust 29, 2016 U prolazu, 62 postova Lokacija: Beograd,Vozdovac Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Samo da naglasim na tom autoputu ka Sebesu ima tabla Transalpina,tako da se moze i tu iskljuciti ali moj predlog je uci u Sebes i iz samog grada poceti penjanje na TA tu je put prelep...nov put lepe krivine za teranje dusu dalo.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Avgust 29, 2016 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan Vidim na slikama kameru na kacigi..tako da daj neki snimak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beban 7 Napisano Avgust 29, 2016 U prolazu, 62 postova Lokacija: Beograd,Vozdovac Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Sto se snimanja tice ispao sam veliki indijanac kamera tukla sve dole nista se nevidi...ima par snimaka samo malo da ih doteram i postavljam.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Avgust 29, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Poznata mi nesto jakna Kako se pokazala? Da je hvalim ili kudim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Avgust 29, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Inace, nadam se da cu ovaj ili sledeci prosireni vikend i ja za vama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beban 7 Napisano Avgust 29, 2016 U prolazu, 62 postova Lokacija: Beograd,Vozdovac Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Kroz Sebes normalno guzva,ali brzinski to prolazimo i krecemo penjanje... Posle krace pauze nastavljamo kroz sumu prelepi predeli,saobracaja slabo vecinom motorcikli....bitna informacija je da u jednom trenutku dolazi te do par kuca usred nicega mislim da je jedno neki kafic odma sa leve strane,a poslednji objekat je prodavnica(ne lici uopste) nije nesto opremljena ali voda,sok,klopa... Znaci izlazak iz nicega pravac nekih 300m i krivina ulevo...tu je PRODAVNICA. Verovatno nikom nece trebati ali bolje je znati...Vozimo se dalje i dolazimo kao u meki kanjon sa desne strane neka recica(potok) i tu krece kisa koja nas je pratila skoro do vrha TA. Ima par deonica puta gde fali asfalt negde 300m negde 1km ali su kratke i ima ih mozda 7-8.... I konacno smo tu zbog cega smo i dosli.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radeyamaha 148 Napisano Avgust 29, 2016 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: skupljen Motocikl: Honda cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan lepa maršuta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beban 7 Napisano Avgust 30, 2016 U prolazu, 62 postova Lokacija: Beograd,Vozdovac Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Poznata mi nesto jakna Kako se pokazala? Da je hvalim ili kudim? Jakna je posluzila za svaku pohvalu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beban 7 Napisano Avgust 30, 2016 U prolazu, 62 postova Lokacija: Beograd,Vozdovac Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan ... 2016_0820_092100_001.MOV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzoni kle 34 Napisano Avgust 30, 2016 U prolazu, 80 postova Lokacija: beograd Motocikl: bmw r1250 gsa Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene kao drugog ucesnika ove male, a za nas velike, avanture! Kao nagrada posle jucerasnje kise, drugi dan planiran za TF i TA topao i bez padavina, penjemo se uz planinu slike kao razglednice. Prvo TF 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzoni kle 34 Napisano Avgust 30, 2016 U prolazu, 80 postova Lokacija: beograd Motocikl: bmw r1250 gsa Prijavi odgovor kao problematičan posle TA 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzoni kle 34 Napisano Avgust 30, 2016 U prolazu, 80 postova Lokacija: beograd Motocikl: bmw r1250 gsa Prijavi odgovor kao problematičan ipak malo kise na Transalpini, srecom kratko je trajala, u odnosu na juce skoro i da je ne osecamo, ni slika ni video ne docaravaju u potpunosti dozivljaj, trebalo bi svako ko voli putovanja motociklom da se provoza ovim putevima, Rumunija nije daleko (citaj nije skupo), a dugo se pamti. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzoni kle 34 Napisano Avgust 30, 2016 U prolazu, 80 postova Lokacija: beograd Motocikl: bmw r1250 gsa Prijavi odgovor kao problematičan Transalpina po meni licno,Beban ce se sloziti, daleko veci utisak ostavlja, kao trkacka staza koja se penje kroz sumu uz planinu, sa desne strane prati vas sumski potok, u jednom trenutku izlazak iz sume - put sece neko jezero, opet suma, zatim vijuga po vrhu Karpata preko dva tri prevoja, trag koriscenja gume celom povrsinom, i zadnje i prednje. Na samom vrhu stajemo svaki cas, upijamo pogledom predele koje smo prosli i koje cemo uskoro proci. Ni spust ka juznoj strani nije naivan, kocnice se pregrevaju diskovi zaista vreli stajemo par puta da se ohlade. TA poznatija kao DN67C (za one koji vole da koriste kartu kao ja) zvanicno traje do mesta Novaci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzoni kle 34 Napisano Avgust 30, 2016 U prolazu, 80 postova Lokacija: beograd Motocikl: bmw r1250 gsa Prijavi odgovor kao problematičan put sa severne strane karpata posle spusta sa TF do mesta Sebes, slican ibarskoj magistrali moze brzo da se vozi, vec mnogo kilometara smo presli, Beban tera Yamahu, ima vise snage od Transalpa, jedva cekamo da ponovo udjemo u planine. Gorivo sipamo na ulazu u Sebes, iz ranijeg iskustva znamo da sledecih 200km nema pumpe, naravno sipa se uvek 100 oktana ili 98, ako je na pumpi dostupan, pa ipak na visinama od oko 2000 metara, pogotovo na Transalpini, imamo osecaj da motori slabije idu, mozda zbog redjeg vazduha. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Avgust 31, 2016 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro se snalazite u ovoj priči, samo nastavite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beban 7 Napisano Avgust 31, 2016 U prolazu, 62 postova Lokacija: Beograd,Vozdovac Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Evo i malo snimaka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beban 7 Napisano Avgust 31, 2016 U prolazu, 62 postova Lokacija: Beograd,Vozdovac Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Eto i dzoni kle se prikljucio tako da je sastav potpun...sa TA spustamo se u Novaci i pravac Targu Jiu,tamo smo smeteni u pansionu SIMONA http://www.pensiuneasimona.ro/ evo sajta i smestaj je za svaku preporuku cisto uredno i normalno mesto,moguc dorucak i kafica u dvoristu stvarno lepo,gazdarici traziti da ubacite motore u dvoriste. A tu dve ulice od pansiona ima Restoran Tara mislim da se tako zove ali dzoni kle ce me ispraviti ako gresim,lepo mesto puno ljudi,mi smo jeli picu koja je odlicna...cene su normalne.... Posle klope obisli par krugova po Targu Jiu i na spavanje..... Ujutru dorucak,kafa,mazanje lanca i pravac Drobeta-Turnu Severin,granica i Dunavska magistrala.... U Donjem Milanovcu smo stali da jedemo na izlazu sa desne strane je kafana ne secam se kako se zove ali dzoni kle verovatno zna....Ukusna klopa,vruca lepinja... Voznja do Smedereva tu sipali gorivu na OMV i gas kuci... Tako da to je to od nase avanture.... Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Avgust 31, 2016 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan A tu dve ulice od pansiona ima Restoran Tara mislim da se tako zove ali dzoni kle ce me ispraviti ako gresim,lepo mesto puno ljudi,mi smo jeli picu koja je odlicna...cene su normalne.... Restoran se zove Anna Terasa i super je klopa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beban 7 Napisano Septembar 1, 2016 U prolazu, 62 postova Lokacija: Beograd,Vozdovac Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan A tu dve ulice od pansiona ima Restoran Tara mislim da se tako zove ali dzoni kle ce me ispraviti ako gresim,lepo mesto puno ljudi,mi smo jeli picu koja je odlicna...cene su normalne.... Restoran se zove Anna Terasa i super je klopa... Hvala na ispravki... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Septembar 1, 2016 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan A tu dve ulice od pansiona ima Restoran Tara mislim da se tako zove ali dzoni kle ce me ispraviti ako gresim,lepo mesto puno ljudi,mi smo jeli picu koja je odlicna...cene su normalne.... Restoran se zove Anna Terasa i super je klopa... Hvala na ispravki... Evo i slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
varaderobd 0 Napisano Februar 7, 2017 U prolazu, 8 postova Lokacija: Budva Motocikl: honda varadero Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav možete li mi poslati rutu kojom ste isli po danima. planiram krajem maja da idem ako ima smisla u to doba. kazu da je u to doba zatvoren put. hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzoni kle 34 Napisano Februar 26, 2017 U prolazu, 80 postova Lokacija: beograd Motocikl: bmw r1250 gsa Prijavi odgovor kao problematičan bice zatvoren put, bolje jun jul avg ili sept. Sigurno su vrhovi pokriveni snegom. ges. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2623 Napisano Mart 3, 2017 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan bice zatvoren put, bolje jun jul avg ili sept. Sigurno su vrhovi pokriveni snegom. ges. Iako sam prosle godine bio na TA i TF, moram da priznam da mi je jako zanimljivo citati putopise kolega motorista koji su takodje bili tamo Svako je na drugaciji nacin dozivio taj put A sto se tice vremena, mi smo isli krajem jula sto je po meni (kao i pocetak avgusta) idealno vrijeme da se obidju ljepotice Rumunije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...