Gajo Sevojno 1637 Napisano Septembar 10, 2016 Drug član, 1327 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je i malo kafana a i zanimljivih susreta sa kolegama bajkerima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1637 Napisano Septembar 10, 2016 Drug član, 1327 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan U sirogojnu, sedim u kafani kad iz daljine zacujem neko brujanje, kroz glavu mi prodje misao da je to 100% bmw boxer, kad stvarno posle par trenutaka se pojavljuje kolega sa gs-om. Kolega se odmah pozdravlja samnom i baca turu pica, polako kroz pricu saznajemo da imamo istog prijatelja iz Dizeldorfa, Milana, na forumu sa imenom K1200r.. Druga slika su kolege bajkeri iz moto kluba Ere iz Uzica, vozio sam jedno vreme za njima i kada su stali, zaustavio sam se i ja da ih pozdravim.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1637 Napisano Septembar 10, 2016 Drug član, 1327 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Inace u Uzicu je posle pijanke obavezna komplet lepinja, nema marmurluka 100%, a posto sam ja zeljan svega kao majmun, onda posle komplet lepinje mora da bude i malo bureka... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1637 Napisano Septembar 10, 2016 Drug član, 1327 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Posle nekoliko dana provedenih kuci, doslo je vreme da se krene nazad, nevoljno kao i svake godine krecem put Belgije, ali sto se mora jeste tesko... Na prvoj slici je moj matori koji mi svaki put kaze, e jeb...li te vise ti motori 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 459 Napisano Septembar 11, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha Thundercut Prijavi odgovor kao problematičan Gde se nalazi ovaj vodopad?? Послато са LG-E460 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1637 Napisano Septembar 11, 2016 Drug član, 1327 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Vodopad je u mestu Gostilje, na obroncima Zlatibora. Veoma lepo mesto. Naplacuju ulaz nekih 100-150 din, ali je lepo sredjena staza za setnju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 11, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Kad god usput pojedem tako neke cevape ili pljeskavicu sa lukom obavezno mi se prispava posle nekih pola sata. Kazu da luk ima takvo svojstvo Imao sam obicaj da stanem iza Brckog u pecenjaru/restoran Big Ben, to je nekih 100km od polazne tacke, da se resim onog stresa od polaska/pakovanja/pozdravljanja. Uspevalo je obično ali posle mi se prispava pa sam se nervirao zbog toga, tek izadjem na autoput prema zagrebu a meni se spava!? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 11, 2016 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Licis na matorog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 11, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Jesam omatorio, ranije mi to nije smetalo Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Septembar 11, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Jesam omatorio, ranije mi to nije smetalo Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Mislim da Mile nije tebi uputio post Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 11, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan I ja sad isto tako mislim ali glupo mi da brišem napisano Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1637 Napisano Septembar 12, 2016 Drug član, 1327 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Licis na matorog. Ma jok, on se bavi camcima a ja motorima, nidje slicnosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Septembar 13, 2016 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1637 Napisano Februar 12, 2017 Drug član, 1327 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Nastavljam voznju i putopis kroz Republiku Srpsku a moguce da sam i u nekim trenutcima zagazio u Bosnu, lepi predeli se nizu jedan za drugim. Vrucina je velika, prosto se topim ispod jakne koja nije predvidjena za temperature od 40c, ali sve junacki podnosim, sve mi lepo.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1637 Napisano Februar 12, 2017 Drug član, 1327 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Prolazim Mostar, malo se gubim u njemu i na semaforu pitam kolegu bajkera za put, on mi samo mahnu da ga pratim. Kolega me izvodi na pravi put, zatim ulazim u Hrvatsku, idem u nacionalni park Krka, vozim kroz divne predele, prelepi kanjoni, nov asvalt..a miris cempresa i mora mi je jos u secanju. Tamo se definitivno opet vracam, za svaku preporuku. Vozim do Benkovca, gde imam rezervisan smestaj za tu noc. Uvece setam po gradu, isprobavam lokalno pivo, nailazim na kafic koji drzi moj imenjak.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1637 Napisano Februar 12, 2017 Drug član, 1327 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Sledece jutro krecem ka Maslinackom mostu i Jadranskoj magistrali. Sledecih par desetina kilometara je vrhunsko uzivanje, odlican put, krivine i predivan pogled..Po meni jedan od top 10 puteva u Evropi. Uz put stajem da se okupam u Moru, prarim magistralu sve do Senja, gde se odvajam ka nacionalnom parku Risanj i granicnom prelazu prema Sloveniji, prelaz izmedju Hr i Sl se zove Kozji vrh. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1637 Napisano Februar 12, 2017 Drug član, 1327 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Nastavljam voznju po Sloveniji, krecem prema Bledskom i Bohinjskom jezeru. Malo lutajuci okolo, nailazim i na makadam.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1637 Napisano Februar 12, 2017 Drug član, 1327 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Negde kod Ljubljane je se spremilo nevreme, tako da sam odlucio da tu prespavam a da posetu Bledu i Bohinju ostavim za sutra. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1637 Napisano Februar 12, 2017 Drug član, 1327 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Sledeceg jutra dolazim do jezera i nailazim na jednu veoma dobru pekaru, gde kupujem neke pite koje na moje iznenadjenje uopste nisu bile lose, izgleda da i Slovenci znaju da naprave burek.. Posle jezera, krecem polako prema Italiji.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1637 Napisano Februar 12, 2017 Drug član, 1327 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan To vece spavam u Dolomitima. Sutradan krecem preko Austrije u Nemacku da bih se u Svarcvaldu sastao sa drugarom sa foruma Ghost Mile.. Dogovor je bio da nam on rezervise smestaj i da sutra zajedno vozimo po Svarcvaldu, Francuskoj i Luksemburgu..Na putu prema Nemackoj prelazim moj omiljeni prevoj na Dolomitima Mendel pass, ko hoce da isproba mogucnosti motora a i svoje vozacke sposobnosti ne bi trebalo da propusti Mendel.. Sledeci prevoj je Timeljosch.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1637 Napisano Februar 12, 2017 Drug član, 1327 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Mile me docekuje u Svarcvaldu sa domacim specijalitetima. Posle duge sedeljke, odlazimo svako u svoju sobu na spavanje, ali su nas u toku noci napale najkrvolocnije zveri Svarcvalda, Svarcvaldski komarac. Mile je se borio junacki, celu noc je lupao papucom u zid od moje sobe Ja sam pokusao, drugi sistem odbrane, pokrivanje jorganom preko glave.. Ujutru smo im za kaznu pocistili Svedski sto, imali su svega na tom stolu osim Svedjanki..Posle obilnog Svedskog dorucka, krecemo u voznju. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Junge 34 Napisano Februar 12, 2017 U prolazu, 18 postova Lokacija: Nemacka Motocikl: -BMW R1200GS LC -BMW F800 S Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Gajo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba1990 129 Napisano Februar 12, 2017 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Krcedin-Indjija Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1637 Napisano Februar 12, 2017 Drug član, 1327 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Iz Nemacke ulazimo u Francusku regiju Vosgese. Na samoj granici ugledamo neku vodu,kao neko jezero ali ne bas primamnjivo za plivanje, ipak posle kraceg dvoumljenja odlucujemo da se RASHLADIMO. Mlle tu opet pokazuje hrabrost i lagano ulazi u ledenu vodu, meni je trebalo malo mnogo vise vremena..Kasnije u obliznjem kaficu od konobara saznajemo da je to vestacko jezero koje ima konstantan priliv i odliv izvorske vode, zato je toliko hladno a boja je zbog muljevitog dna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1637 Napisano Februar 12, 2017 Drug član, 1327 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Vozimo dalje ka severu, prolazimo Luksemburg magistralnim putevima sa dosta lepih krivina, bilo mi je zadovoljstvo voziti sa Miletom, zaista sjajan vozac (nemoj da se uobrazis) ). Na ulazu u Belgiju resimo da izadjemo na auto-put i da jos nekih 100km do Lijeza vozimo zajedno, kod Lijeza sledi rastanak, ja idem ma zapad ka Briselu a Mile na sever ka Holandiji. Taj dan smo napravili dobru kilometrazu, po mojoj proceni blizu 600km. I to bi otprilike bilo to, lep put, upoznao dosta dobrih ljudi, video lepih predela i navozao se..Do sledeceg putopisa..Pozzzzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...