CarDusan 2 Napisano Avgust 12, 2016 U prolazu, 15 postova Lokacija: Arandjelovac Prijavi odgovor kao problematičan Ovako. Kao sto naslov kaze konkretno me interesuje ovaj model motora. nasta obratiti paznju posebno motor(agregat) lamela regler ......... E sad interesuje me dali se i koliko greje rep i suvozacko sediste od izduva? Dali je to neko probao da resi i kako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CarDusan 2 Napisano Avgust 13, 2016 U prolazu, 15 postova Lokacija: Arandjelovac Prijavi odgovor kao problematičan Nema meni pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Avgust 13, 2016 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Nema. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Avgust 14, 2016 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan batali r1,to ti je moj savet. bolje cbr-ku 1000 re ili gixera Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3086 Napisano Avgust 14, 2016 Drug član, 1058 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja ću ti reći da se baš zalijepiš za dotičnu, jer je motor aždaja, mnogo bolje i lakše vozi nego i Honda i Suzuki tog godišta, a o ljepoti koja je je u oku posmatrača ipak ću reći da je kec bio i ostao najljepši R od svog izlaska do danas, a pogotovu te serije za koje se zanimaš..Drug ima R1 2005o a drugi K4 ..kad sa keca sjedneš na Suzanu, po povoznosti isto iz bmwa 3ice u Mečku S klase da si prešao.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Avgust 14, 2016 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan batali r1,to ti je moj savet. bolje cbr-ku 1000 re ili gixera Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока A savet je povezan sa tvojim iskustvom sa...? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CarDusan 2 Napisano Avgust 14, 2016 U prolazu, 15 postova Lokacija: Arandjelovac Prijavi odgovor kao problematičan Yamahu bi samo zato sto sam vec imao je. Za 3god me lepo sluzila. Samo potrosne stvari i gume. jedino sto me zezalo malo su karburatori. Medjutim sezonski odem do Gagija u Balosavu i sve gotovo za 2h. Za nekih 7000km nije stucnula. Ovo je sad anjspric tako da nema tog problema. Hondu cenim i postujem i nikako je ne bi obisao ali joj fali neke sirove brutalnosti i explozije kao na R1. Nisam trkac da bi mi ovo bilo presudno ,samo cisto zapazanje. Imao sam hvala bogu prilike da probam Cbr/ku i jedino sto ubija kako koci, R1 ko brod za nju. Jeste da je ova cbr imala radialno kocenje ali osecaj na kocniciu je fenomenalan. Honda je i dosta uza od R1 (sedalni de,rezervoar) meni malo neprijatnije kad predjem sa R1. Yamaha je gabaritnija a to mi odgovara(imam 195cm 102kg). Osecaj kad sednem na Yamahu je kao da je sve na njoj bar za pola broja vece nego na Hondi. Gixer. Lep motor . Sve ima sto treba. Naj bolje drzi cenu od polovnjaka. Kratko provozao K8 ali bas kratko. tako da ne komentarisem. voznja od 5km i da kazem nesto je bzv za mene. sve su to ubice od motora. Jedino sto me nervira kod gixera je sto ih ima ko nekada Golfa 2. Ako je to i neka mana. Hahahahhahah P.S. Jel ima kakvo resenje oko grejanja sedista na R1? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3086 Napisano Avgust 14, 2016 Drug član, 1058 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nisam primjetio da je to grijanje u tolikoj mjeri da bi uopšte morao nešto da rješavaš u vezi toga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Avgust 14, 2016 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Meni nije nešto specijalno grejala. Mislim da je to bio problem na starijim modelima koji je posle rešen. Greje jbg, ali nije nepodnošljivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13548 Napisano Avgust 14, 2016 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Resenje je da vozis brze pa ce da hladi bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CarDusan 2 Napisano Avgust 14, 2016 U prolazu, 15 postova Lokacija: Arandjelovac Prijavi odgovor kao problematičan Razne stvari ljudi pricaju. kao ne izdrzljivo. Zaboravi za suvozaca o nekoj repnoj torbi ne pomisljaj i takve sve neke sstvari....... Zato i pitam da proverim dali je to uopste istina. Iskreno meni deluje ko bajka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Avgust 14, 2016 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Na suvozača zaboravi, jer je sedište jako neudobno, malo i suviše visoko. Po mom mišljenju, stavljeno samo radi homologacije. Ali taj motor i ne služi da bi se dvoje vozilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Avgust 14, 2016 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Hondu cenim i postujem i nikako je ne bi obisao ali joj fali neke sirove brutalnosti i explozije kao na R1. Nisam trkac da bi mi ovo bilo presudno ,samo cisto zapazanje.Ako nisi trkac onda ti bas ne treba eksplozivnost po mom misljenju. Jeste da je ova cbr imala radialno kocenje ali osecaj na kocniciu je fenomenalan.Po meni kocenje je najbitnije. Honda je i dosta uza od R1 (sedalni de,rezervoar) meni malo neprijatnije kad predjem sa R1. Yamaha je gabaritnija a to mi odgovara(imam 195cm 102kg). Osecaj kad sednem na Yamahu je kao da je sve na njoj bar za pola broja vece nego na Hondi. Nesto se ne secam da R1 veci od 1000RR. Bitnije je da obratis paznju na ugao savijenosti kolena i ledja. Gixer. Lep motor . Sve ima sto treba. Naj bolje drzi cenu od polovnjaka.Ja bas imam utisak da R1 najbolje drzi cenu. GSXR mozda i najlosije. (subjektivno misljenje) P.S. Jel ima kakvo resenje oko grejanja sedista na R1?Mislim da tu nema pomoci. Pogotovo po gradu je katastrofa, ali kapiram da to nije toliki problem po drugim gradovima kao u Beogradu. Citao sam da su ljudi stavljali neke aluminijumske folije i hteo sam to da probam, ali sam skapirao da ne vredi jer mi je veci problem kada na semaforu pocne ventilator da radi nego izduv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Avgust 14, 2016 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan batali r1,to ti je moj savet. bolje cbr-ku 1000 re ili gixera Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока A savet je povezan sa tvojim iskustvom sa...? R1, nikad lepse dizajniran motor, moje misljenje, i misljenje mnogih drugih. Oduvek sam balio za njim, posebno za 2008-mi godistem. I realno uvek ce ostati jedan od najlepsih, o performansama necu govoriti ima ovde iskusnijih trkaca. Ovog leta su mi 2 poznanika poginula sa R1, prethodnih godina takodje....da nesto ima, ima, ko razume shvatice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Avgust 14, 2016 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ima. Upravo ta činjenica da je ubedljivo najlepši pa ga kupuje i kurta i murta koji ne znaju da voze pa ginu k'o pilići. Pritom ne mislim direktno na tvoje poznanike, već generalno. Ja sam vozio upravo 2008. godište i sve što imam da kažem za taj motor je u superlativima. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CarDusan 2 Napisano Avgust 15, 2016 U prolazu, 15 postova Lokacija: Arandjelovac Prijavi odgovor kao problematičan Zasto sam se ogranicio do 2008god R1,je sledeci, posle se preslo na onaj traktorski sistem paljenja koji me mnogo nervira kao da joj je dusa ubijena mislim da ce se vratiti staroj tehnologiji jer je dosta musterija otislo na druge marke samo zbog zvuka (informacije sa stranih foruma) bugsy naravno da je kocenje naj bitnije zato i kazem da sam se odusevio. A sto kaze robin hood klinci se loze "R1 il ni jedan" i to je uslo u usi narodu zato se gine ko na traci. Cist primer je sad sezona odmora ,dolazak gatajbatera. Erovi se drze u garazama preko cele godine i isteravaju se samo kad se dodje u srbiju, znaci 15 dana godisnje. Cista reklama i pozeraj. Ispucavanje sa semafora jurcanje po gradu sve bez kaciga jer ko ce da zna ko vozi motor ako ga ne vidis,pogotovo sto nisi tu non stop pa si nov malte ne u okruzenju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Avgust 15, 2016 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ima. Upravo ta činjenica da je ubedljivo najlepši pa ga kupuje i kurta i murta koji ne znaju da voze pa ginu k'o pilići. Pritom ne mislim direktno na tvoje poznanike, već generalno. Ja sam vozio upravo 2008. godište i sve što imam da kažem za taj motor je u superlativima. To si u pravu, generalno je tako i ostace tako. Negde duboko u sebi imam zelju da posedujem taj motor, ali me iskreno strah. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3086 Napisano Avgust 15, 2016 Drug član, 1058 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Pa bato pogledaj ih, duše.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Avgust 15, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, ja mora da sam budala. Mene uopste ne lozi to ispucavanje na semaforima, doduse ni ne vozim R1. Vozim pitomiji motor i extra sam zadovoljan. Ako nisi trkac i ne planiras stazu, mislim da je uvek bolje uzeti nesto "normalnije" i "udobnije". Daleko od toga da R1 nije lep motor, na tome skidam kapu onome ko je osmislio dizajn. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CarDusan 2 Napisano Avgust 15, 2016 U prolazu, 15 postova Lokacija: Arandjelovac Prijavi odgovor kao problematičan Lepotica prava !!!! Kako naj lakse proveriti stanje kvacila pri kupovini motora? imali neki trik savet koji je merodavan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Avgust 15, 2016 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, ja mora da sam budala. Mene uopste ne lozi to ispucavanje na semaforima, doduse ni ne vozim R1. Vozim pitomiji motor i extra sam zadovoljan. Ako nisi trkac i ne planiras stazu, mislim da je uvek bolje uzeti nesto "normalnije" i "udobnije". Daleko od toga da R1 nije lep motor, na tome skidam kapu onome ko je osmislio dizajn. Zezas? Ja ne znam da je neki motor ludji od CBR 9xx serije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CarDusan 2 Napisano Avgust 16, 2016 U prolazu, 15 postova Lokacija: Arandjelovac Prijavi odgovor kao problematičan Ode tema u off . Svakom se nesto svidaj,o ukusima necemo jer tako moze do nedogled. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3086 Napisano Avgust 16, 2016 Drug član, 1058 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ali ta 2009, možda u mjestu radi kao traktor, ali pri vožnji sa nekim Akrapom, ako si imao prilike da čuješ pri puštanju gasa i šaltanju kad se pakao počne oslobađati iz auspuha.. ..Mada bih i ja prije uzeo stariji model, jer kod 2009. baš moraš da zaboraviš gradsku vožnju, zagrije se u roku od odmah čim malo zastaneš, a ja motor koristim svakodnevno, obavljanje poslića, kava, sve.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Avgust 16, 2016 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje bivše cice 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Avgust 16, 2016 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, ja mora da sam budala. Mene uopste ne lozi to ispucavanje na semaforima, doduse ni ne vozim R1. Vozim pitomiji motor i extra sam zadovoljan. Ako nisi trkac i ne planiras stazu, mislim da je uvek bolje uzeti nesto "normalnije" i "udobnije". Daleko od toga da R1 nije lep motor, na tome skidam kapu onome ko je osmislio dizajn. Zezas? Ja ne znam da je neki motor ludji od CBR 9xx serije. Dobra konstatacija... I ja sam htio da kažem da su sve 9xx serije malo pobudalaste, pogotovo za godine iz kojih dolaze... 2RobinHood: Odličan motor, sjećam se kada je prodavan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...