pilkaw 0 Napisano Avgust 10, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: srbija Motocikl: yamaha tdm Prijavi odgovor kao problematičan hallo,potreban polovan auspuh za yamahu TDM 850 96-o god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Avgust 10, 2016 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan levi? desni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 10, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Biker-Boy Ako imas, meni treba originalni desni top u sivoj boji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Avgust 10, 2016 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se, nemam auspuhe, samo sam pokusao da naznacim kolegi da upotpuni pitanje jer nije naveo koji mu auspuh treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Avgust 10, 2016 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan I hallo,potreban polovan auspuh za yamahu TDM 850 96-o god. Imam samo komplet levi + desni orginalni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pilkaw 0 Napisano Avgust 11, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: srbija Motocikl: yamaha tdm Prijavi odgovor kao problematičan levi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...