Subasha 13 Napisano Avgust 9, 2016 U prolazu, 31 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Oba protektora su u odlicnom stanju , jedan moze da sluzi samo kao pojas i kornjaca . Na oba velicine pisu da su XXL mada ima dosta zatezaca tako da to moze da bude rekao bih i od L ... Za vise informacija pozovite ili ovde na poruke. Cena 60 po komada ako se uzmu oba veliki popust . -Jakna u odlicnom stanju , za sve sezone , sa svim protektorima, i zimskom postavom, kombinacija koze i goratexa. Velicina 2 XL . Cena 60 eura Aleksandar , Velika plana, Br tel 0628687788 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Subasha 13 Napisano Avgust 10, 2016 U prolazu, 31 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Prvi Protektor prodat , tj sa prve tri slike . -Ostalo aktuelno , mogucnost dogovora oko cene . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Subasha 13 Napisano Avgust 16, 2016 U prolazu, 31 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan I Drugi protektor prodat !! -Jakna i dalje aktuelna ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 629 Napisano Avgust 17, 2016 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam visok 180 i imam 90 kg,mogu li uci u jaknu:-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Subasha 13 Napisano Avgust 17, 2016 U prolazu, 31 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam visok 180 i imam 90 kg,mogu li uci u jaknu:-) Bez problema druze . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...