Jump to content

Moto Zajednica

Motorom na more - Crna Gora - prvenac!

Recommended Posts

• U prolazu, 7 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 K8

Ćao ljudi,

Je l' neko raspoložen sad u sredu, 10.08.2016, da se provoza do mora?!

Ka Crnoj Gori, kako i stoji u temi..

Ja krećem iz Beograda, pa ako neko hoće da mi pravi društvo, dobrodošao je..

Pa čak ne mora ni do Crne Gore, može i donekle usput!!

Pozdrav svima!!

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 122 postova
  • Motocikl: Suzuki V Strom 650

Moze da se desi da bih i ja iz Beograda kretao ka Risnu s tim sto jos uvek ne znam da li bih kretao u sredu,cetvrtak ili petak. Praticu prognozu pa cu izmedju ostalog tako i odluciti tacan datum.

• Podržavam 2

• U prolazu, 7 postova

Moze da se desi da bih i ja iz Beograda kretao ka Risnu s tim sto jos uvek ne znam da li bih kretao u sredu,cetvrtak ili petak. Praticu prognozu pa cu izmedju ostalog tako i odluciti tacan datum.

Ja za Morinj..

• BJB Maxi scooter club, 1690 postova
  • Motocikl: Sanja o NT1100 :)

Vratio se pre 15 dana iz CG sa mora ,motorom. Postuj ogranicenja,dosta radara ima u tim selima usput i neces imati problem. Sto se bevke tice, 100-120 km i pravi pauzu.. Odmorices se i ti i motor. Lagana voznja i bices odusevljen i potrosnjom i pogledom. Ako ides preko Zabljaka, temperatura pada do 10stepeni tako da se dobro obuci. Srecan put i suv asfalt! :)

• Podržavam 1

• U prolazu, 7 postova

Vratio se pre 15 dana iz CG sa mora ,motorom. Postuj ogranicenja,dosta radara ima u tim selima usput i neces imati problem. Sto se bevke tice, 100-120 km i pravi pauzu.. Odmorices se i ti i motor. Lagana voznja i bices odusevljen i potrosnjom i pogledom. Ako ides preko Zabljaka, temperatura pada do 10stepeni tako da se dobro obuci. Srecan put i suv asfalt! :)

Hvala na savetima, sa Boban032 sam upravo pričao, i on mi je rekao da na Žabljaku baš zna da bude hladno.

Za CG sam išao 30x, al' kombijem, istina je za radare, na svakom ćošku ih ima, pogotovo što je sad turistička sezona, pa primaju sve valute!!

Pre 2-3 nedelje sam se vracao preko Zabljaka motorom,isao sam 20-30 na sat preko dozvoljenog i 3 automobila su me pratila...saobracajac vadi sargarepicu mene propusta a svu trojicu zaustavio...ne znam da li uopste nama mogu da mere brzinu ili je problem sto nemamo tablice sa prednje strane? Inace uglavnom postujem ogranicenja i ne volim krsenje propisa.

• Podržavam 1

• U prolazu, 7 postova

Pre 2-3 nedelje sam se vracao preko Zabljaka motorom,isao sam 20-30 na sat preko dozvoljenog i 3 automobila su me pratila...saobracajac vadi sargarepicu mene propusta a svu trojicu zaustavio...ne znam da li uopste nama mogu da mere brzinu ili je problem sto nemamo tablice sa prednje strane? Inace uglavnom postujem ogranicenja i ne volim krsenje propisa.

Računaj da te je taj Crnogorac častio!!

Može sigurno da te upeca radarom!!

• Podržavam 1

• -, 1798 postova
  • Motocikl: /

Slicne slucajeve i ja imam u poslednje vreme... Prodjem pored kontrole sa nekih 20-30 preko ogranicenja, a oni kao glavu gore, gledaju oblake.

Na magistralnom putu nece niko da te dira ako si na motoru i ides 80-90, a ogranicenje 70, barem je takav slucaj kod mene...

• Podržavam 1

@MarkoGagec

Posalji mi broj mobilnog na PP da ne gusimo temu sa sitnicama oko dogovora...bitnije stvari pisemo ovde da svi vide.

• -, 1798 postova
  • Motocikl: /

Koliko vidim u prognozi, biće lepo vreme...

Par dana sam ovde kod mosta "Djurdjevica Tara", danas je bilo skoro 30 stepeni, evo i noc je prijatna, napolju blejim. Vedro je, a i za sutra se isto najavljuje....

Tako da ce ka Zabljaku i okolini biti odlicno za voznju

• U prolazu, 61 postova
  • Motocikl: Honda Integra 750

ser

Hvala za ovu informaciju jutros, pomogla mi je na koju stranu da krenem. Vreme preko Zabljaka je bilo idealno za voznju.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja