Surb 66 Napisano Avgust 5, 2016 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem deo za gore navedeni motor To je gumeni deo koji spaja karburator i cilindar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Avgust 5, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan To ćeš teško naći u ispravnom stanju kod nas a preko je oko 100 evrića. Trebalo mom prijatelju prošle godine pa je na kraju pokrpio nekim lepkom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Avgust 5, 2016 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti odgovara bez drske? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brus 132 Napisano Avgust 5, 2016 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Brus Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan a jel si ga pržio sa uljem? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Avgust 5, 2016 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti odgovara bez drske? Drsku imam i visak. Urednici neka obrate paznju na ove neozbiljne. Mislis ako vozis BMw da mozes da pricas sta god hoces da bi ostvario broj postova preko 100. Jos si taz da bi se tako ponasao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Avgust 5, 2016 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Cemu ljutnja, ja sam imao dobru nameru. Kasno sam ukapirao da ti je potreban donji objekat. Sorry stara kuko! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Avgust 7, 2016 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti odgovara bez drske? Drsku imam i visak. Urednici neka obrate paznju na ove neozbiljne. Mislis ako vozis BMw da mozes da pricas sta god hoces da bi ostvario broj postova preko 100. Jos si taz da bi se tako ponasao. Takve su te BeMWejdzije... A i racunaju se samo korisni postovi, a ovaj mi na to ne lici... :-P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...